2777
2789

وای وای وای وای گوشی خواهرم بچه خواهرم داشت بازی میکرد رفت توی کلیپ ها یهویی ( پسره ) خواهرمم دکتر زنان زایمانه

بعد یهویی یه کلیپ آورد نشون داد صدای جیغ زن بود فلان به من نشون داد گفت اینا دارن چیکار میکنن 

منو میگی چند ثانیه هنگ بودم یه نگاه به موبایل یه نگاه به بچه ی خواهرم کردم نفهمیدم چجوری گوشی رو از دستشقاپیذم بماند که چقدر دعوا شد و دعوا کردیم

خوش بحالت دکتر بغلته   هر مشکلی بود فوری میپرسی همش علاف مطبا و نوبتا نیستی

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همیشه متنفرم از زایمان از بس خاطروت زایمان بقیه شنیدم یعنی سخت ترین کار دنیاست

عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه ی آنچه که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است؛  هم اکنون به سوی من می کشاند. 

من هم بچه بودم۷،۸ ساله دخترخالم یه بازی برام فرستاده بود که کلا جراحی بود بعد سزارین هم جزوش بود من هم تا یه مدت بازیش میکردم بعد مامانم از تبلتم پاکش کرد در حالیکه بنظرم هیچ چیز بدی نداشت    

ای مهر تو در دل‌ها، وی مهر تو بر لب‌ها                وی شور تو در سرها، وی سِر تو در جان‌ها             تا عهد تو دربستم، عهد همه بشکستم                 بعد از تو روا باشد، نقض همه پیمان‌ها                 تا خار غم عشقت، آویخته در دامن                     کوته نظری باشد، رفتن به گلستان‌ها                     گر در طلبت رنجی، ما را برسد شاید                      چون عشق حرم باشد، سهل است بیابان‌ها           گویند مگو سعدی، چندین سخن از عشقش              می‌گویم و بعد از من، گویند به دوران‌ها

منم اصلا دلم نمیخواد مامان بشم یبار با دوستام دور هم جمع شده بودیم یکی از دوستام پرسید بچه ها شما دوست دارید مامان بشید همه گفتن آره ولی من گفتم نه. 

کاری با درد زایمان و عوارضش ندارم ها. 

دلیل اولم اینه که من خیییلی روی هیکلم حساسم دلیل دوم هم اینکه اصلا آدم صبوری نیستم. 

مامانم خیلی خوش هیکله ها حتی یه سایز هم از من کوچکتر میپوشه اما متاسفانه من ژنم به مامانم نرفته و استعداد چاقی شدید دارم  

البته چون رعات میکنم خداروشکر چاق نیستم  

ای مهر تو در دل‌ها، وی مهر تو بر لب‌ها                وی شور تو در سرها، وی سِر تو در جان‌ها             تا عهد تو دربستم، عهد همه بشکستم                 بعد از تو روا باشد، نقض همه پیمان‌ها                 تا خار غم عشقت، آویخته در دامن                     کوته نظری باشد، رفتن به گلستان‌ها                     گر در طلبت رنجی، ما را برسد شاید                      چون عشق حرم باشد، سهل است بیابان‌ها           گویند مگو سعدی، چندین سخن از عشقش              می‌گویم و بعد از من، گویند به دوران‌ها
آره عزیزم

الهیییی چیگد ترسیدی من نوزده سالگی ازدواج کردم بیست سالگی دخترمو بدنیا اوردم خاطرات بارداری و سزارینم بدن همه رو ب رعشه میندازع😂🤭از جمله خودم ک دیگ نمیخام تکرار شه ولی از پسش بر اومدم منی ک ی امپولم نزده بودم ناخاسته اول زندگی بعد عروسی زدو من باردار شدم گریه شیش ماه ویار بالا اوردن بعدشم ک سزارینو ب طبیعی ترجیح دادم ک زایمان ب عهده خودم نباشه ب عهده دکتر باشه و جراحت از ناحیه شکم باشع ن جای دیگ ولی خداروشکر الان ی دختر قشنگ دارم ک چشاش می ارزه ب کل اون سختیا ایشالا ک توم ازش پسش بر میای اون زمان دیجه نترس 😍

منم اصلا دلم نمیخواد مامان بشم یبار با دوستام دور هم جمع شده بودیم یکی از دوستام پرسید بچه ها شما دو ...

وقتی مادر شدنو انتخاب میکنی دیگ زندگیتو میذاری واس یکی دیگ اجازه میدی قلبت بیرون از خونه بتپه هیکل ک چیزی نیس هرچند اونجوریم نیس من الان همون هیکل قبلیمو دارم و کاملا راضیم ولی حاضر ب بارداری دوباره نیستم

الهیییی چیگد ترسیدی من نوزده سالگی ازدواج کردم بیست سالگی دخترمو بدنیا اوردم خاطرات بارداری و سزارین ...

الهی بگردم مامان کوچولو بودین پس  یه ذوق خاصی کردم از نحوه ی تعریفتون🥹

خدا ایشالله دخترتون حفظ کنه همچنین شماو همسرتون رو برای دخترتون ❤️🥹

2810