2777
2789

از وقتی باردار شدم و اطرافیان متوجه شدن همش دارن منو میترسونن همش میگن بذار به دنیا بیاد ،روزگارت سیاهه،پدرت رو درمیاره ،بذار سنگین بشی ،دیگه یه روز خوش نداری ،دیگه نمیتونی استراحت کنی 

اه خسته شدم دیگه دوست ندارم با کسی رفت و آمد کنم 

همش انرژی منفی میدن بهم 

یعنی همش ته دل آدمو خالی میکنن آدم می‌ترسه همش میگه یعنی کار اشتباهی کردم 

عزیزم حس مادر شدن اینقدر خوبه 

اصلا هم روزگارت سیاه نیس وقتینی نی تو به سلامتی بغلت بگیری میفهمی

احترام=احترام من همیشه توی تاپیکهام و یا کامنتی که میذارم ادب رو رعایت میکنم انتظارم از کسانی ریپلای میزنن هم همینه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من داشتم جون میکندم مادرشوهرو جاریم نیگفسختیش وقتیه بدنیا بیاد من تا نه ماه ویار شدیدداشتم وسوزش وعده شدید یه روز قبلزایمانم بشتری شده بخاطر بالا اوردن زیاد 

واقعا هم ک بعد زایمتن خیلی سخت بود چون افسردگی شدید گرفتک شیرم خشک شد ب معنای واقعی کلمه نابود شدم سزازین شدم از بیمارستان هنو مرخص نشده بچم زردی گرف سه روز تو بیمارستان با اون شرایط چون سینم صاف بود اونجا با شیر دوش دیتی شیرمو میدوشیدم دستگاه شیردوش بیمارستان خراب بود چقد زجر کشیدم هعی خدا همه از شیرینی مادر شدن میگفتن من چیزیجز زجر نبود برام اصلنم شیرین نبود

فقط ب عنوان یه مامان اولی میگم برا بچه حرص وجوش نخور مریض شه خوب میشع زردی بگیرع بازم خوب میشه 

من بچم دوماهش بود از کریر ک رو میز بود محکم افتاد با سر رو زمین یه ور سرش اندازه توپ فوتبال باد کرد ممکنه بدتر از این اتفاقام بیوفته خودتو نباز اول ب فکر خودت باش بعد ب فکر بچه