2777
2789

همسرم زدش

همسرم از هر لحاظ بهشون خدمت کرد منتی رو سرشون نیست خیلی وقتا از خودمون میزد خرجشون میکرد گاهی وقتا خرج برادر زاده و خواهر زاده شو میداد پدرش مریض بود خدا سر شاهده همسرم بغض کرده بود براش هرچی پول درمان و دکتر و دارو بود براشون فرستادخلاصه از هر نظری همسرم کنارشون بود اما اونا یک بارم طرف شوهرمو نگرفتن هرچی داشتن دادن به دختر و پسرشون یه خونه ای داشتن کلا همیشه میگفتن برای همسرمه و به هیچکسی نمیدنش حالا جالبش اینجاست خود همسرم هزینه ساختشو داده بود فقط به نام پدرش بود همسرم زنگ زده بود گفته بود بیایم یه مدت اونجا زندگی کنیم یهو پدرش گفت تو غلط میکنی بیایی اینجا دیگه جایی نگو پدر مادرتیم اینا و گفت خونه مال دخترمه و اینا 

دخترم فهمید اینقدر گریه کرد گفت بهترشو برا بابام میخرم اما باباش ناراحته ن بخاطر خونه بخاطر حرف پدر شوهرم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا وقتی پولش رو داده به اسم پدرش کرده 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
چون میگفت پدرمه گناه داره این همه برام زحمت کشیده حالا خونه ای خودشو نمیتونه صاحب بشه تازه حرفم میشن ...

پس بیخیال خونه شه 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی