2777
2789

بچها شوهرش آدم خوبیه تو رو اما از اول تو زندگی بهش مصیبت و سختی داده بخدا من دوست خودمو میشناسم شیر پاک خورده است نون حروم زندگیشون نیومده خیانت نکرده هیچوقت و ندیده

سرکار میره فروشنده اس یه لا.شی از خدا بیخبر یه ده روزه میاد دم مغازه شماره میندازه و همش التماس میکنه زنگ بزن زنگ بزن بخدا قسم من میرم پیشش تو روز ۱۰ بار اومده و رفته....

حتی پسرش بغل کرده میدونه متاهله

آنقدر مقاوم بود دوستم از دیشب هی راجع پسره بمن حرف میزنه بخدا من خیلی دوسش دارم و همه جور حرفی بهش میزنم و قانعش میکنم کخ تو مخل نده از کارت بیا بیرون اصلا توجه نکن

الان بهم میگه ملیسا من کثافتم حس میکنم عذاب وجدان دارم چیکار کنم

میخاست آیدی اینستاشو بده بهش پشیمونش کردم 

متاسفانه شوهرش خوبه اما بی مهر و محبت 

اما هرطوری بود بخاطر بچش و زندگیش تا الان پشیمونش کردم که نکنه آیدی بوی حتی گفت باشه بهم گوش کرد 

ترخدا شما هم دعا کنید و راهنمایی 

خُدا گواهه"صَبر"Ayatay,🤍13فروردین ۱۴۰۳،ببینیم چی در انتظاره...هرچه پیش آید خوش آید🤍خدایا شکرت📿🤍🤗

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما نمی تونی منصرفش کنیپس فقط ازش فاصله بگیر

هنش بمن میگفت با من حرف بزن که من فکرم جایی نره دانش بد نیست ما هم سفره ایم میشناسمش

خُدا گواهه"صَبر"Ayatay,🤍13فروردین ۱۴۰۳،ببینیم چی در انتظاره...هرچه پیش آید خوش آید🤍خدایا شکرت📿🤍🤗
از شوهرش طلاق بگیره بره با اونخیانت رو هیچ چیز توجیه نمیکنه هر کی حتی این فکر به ذهنش خطور می‌کنهی آ ...

اصلا مسخره بازیه این پسره از تو کوچه اومدهههه این نفهمه 

یجوری باهاش حرف زدم انشالله از سرش بپره

یه مردی میشناختم که خیلی زیر پای یه خانوم معصوم که شوهر دار بود نشست یعنی هر روز صدها پیامک عاشقانه و.... شوهر خانومه هم مدل شوهر دوستتون.که اینا دوست شدن باهم....

اخر سر که این خانوم دیده آقاهه فقط رابطه ج میخواد و البته با افراد دیگه ای هم در رابطه هست خواست جدا شه. اقاهه بهش میگفت تو لجنی عین خود منی هرچی من هستم تو هم هستی وگرنه با من نمیومدی خلاصه سالها روان این خانوم داغون بود و عذاب وجدان داشت تو زندگی باشوهرش. مردی که دنبال زن متاهل میاد با احساسش نیومده خیالش راحته دختر نیس و از ترس ابروش لال میشه و دردسر درست نمیکنه. کما اینکه اون مرد این خانومه رو تهدید میکرد میام در خونت به شوهرت میگم و هزارتا تهمت میخواست بهش بزنه 

نصیحتش کن بگو این کار به آبروریزی ختم میشه و بچه ات یه عمر سرافکنده که مادری مثل تو داره، به صاحب مغازه بگه که این مزاحمش میشه یا از اونجا بیاد بیرون

ز گیتی دو کس را سپاس...یکی حق شناس و یکی حد شناس :) 🍃🌸