2777
2789
عنوان

مصرف در بارداری تروخدا بیاید آرومم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 30 پست
اره من دیدم بچه سالم بدنیا اومده اما توروخدا بهش رحم کن دیگه نکش اون طفلی گناهی نداره نندازش تو منجل ...

خدا از زبونت بشنوه. صد مدل نذر و نیاز کردم.  دیگع غلط کنم ازین کارا بکنم😢

اولا ک اعتیاد ندارم فقط چندبار مصرف داشتم بعدشم خوشبحال شما ک تو زندگیتون اشتباه نمیکنید

تو یه مادری من خودممم باردارم این بچه های طفل معصوم ب جز مامان کسیو ندارن خاهشا جمع کن خودتو وقتی خودت میگی اشتبا این کوفتی چیه که خوشحال میشی باهاش هزار دلیل هست خوشحال بشی باهاش ن این کوفتی که همش سرابه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ایشالا، بخدا خودم حالم خیلی بد هست از کاری ک کردم.

از اون دوستت دوری کن برای خودت میگم ان شاءالله بخدا بچت ازت یاد میگیره این کثافت کاریا اگر خوب بود ک ادمای درست حسابی هم مصرف میکردن

همسرت مشکلی نداره با این موضوع؟  

برای سلامتی و سالم بودن دختر قشنگم لطفا صلوات بفرستید❤

خدا رحم کنه بهت

مشکلات نقص جنین با مواد مخدر خیلی زیاده

حتی میگنحداقل سه ماه قبل بارداری مصرف هرچیز حتی سیگار را قطع کنید

برو دکتر و ببین آزمایشی هست که بتونه الان مشکلات را نشون بده

هرچند خدایی ناکرده مشکلی هم داشته باشه...

همه ازمایشام خوب بوده، خودمم پشیمونم. تحت تاثیر دوستم چندباری مصرف داشتم فقط

اشکال نداره کاری که شده ،گذشته بر نمیگرده اما میتونی ازش درس بگیریم و اشتباهاتمون تکرار نکنیم .انسان اشتباه نکنه که انسان نیست ،باید درس بگیریم .

خداروشکر که چیزی نبوده آزمایشا ،به سلامتی بغلش بگیری 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
از اون دوستت دوری کن برای خودت میگم ان شاءالله بخدا بچت ازت یاد میگیره این کثافت کاریا اگر خوب بود ک ...

شوهرم نمیدونه،  دوستم خودش بارداره و مصرف داره،  همش میگفت کم بکشی طوری نیست بخاطر همینکه خودشم مصرف داشت گول خوردم.  منکه مصرف داعم ندارم.  فقط چند باری این کارو کردم

شوهرم نمیدونه، دوستم خودش بارداره و مصرف داره، همش میگفت کم بکشی طوری نیست بخاطر همینکه خودشم مصرف ...

وایی خدا ب دوستت هم بگو بخدا بچه گناه داره

برای سلامتی و سالم بودن دختر قشنگم لطفا صلوات بفرستید❤
وایی خدا ب دوستت هم بگو بخدا بچه گناه داره

اون سالهاس مصرف داره،  گوشش به این حرفا بدهکار نیست.  تازه اون سیگارم میکشه زیادم میکشه. چون بچه نمیخواسته اهمیت نمیده