2777
2789
عنوان

تجربه سقط قانونی در هفده هفتگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1022 بازدید | 29 پست
خدا بهتون صبر بده مال من سندروم داون بود وزنش هم زیاد بود تو هفده هفته سیصد و خورده ای بود به زور در ...

من ۱۸هفته بود مهر امسال میشه ۲سال که فرشتم پرکشیده  .خدا به شما هم صبر بده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ۱۸هفته بود مهر امسال میشه ۲سال که فرشتم پرکشیده .خدا به شما هم صبر بده

عزیززم😔

.پس خاطر این اسم کاربریت رو گذاشتی 18هفته🥺😔😔

چرا این اتفاق افتاد؟

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده                                             انگار همه دوستام افتادن کلاس 1من افتادم 2                       انگار نقاشی 19گرفتم ،انگار همه رفتن اردو بجز من.                 انگار همه سرکلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم.                              انگار.....   حالم اینطوریه..
عزیززم😔 .پس خاطر این اسم کاربریت رو گذاشتی 18هفته🥺😔😔چرا این اتفاق افتاد؟

بله عزیزم.نمیدونم خود به خود شد اندازه تار ابرو خون دیدم و بقیه ماجرا من سر دختر اولم دهانه رحمم باز نشد سز شدم ولی سر این خود به خود بدون هیچ علاعمی باز شده بود

ازدواج فامیلی هستین؟ یا سنتون بالاس؟ علتش چی بوده؟

علت مشخصی نداره ازدواج فامیلی نیستیم یه کروموزوم بیشت چسبیده شانسی واسه اون که بالای سی ‌وپنج تا جهل سال احتمال یک در سیصد و پنجاه هست ،دیگه پنج سال هم  بچه نداشتیم شانسی شد بچه دوم بود

کار درستی کردی چون بچه معصوم اگه به دنیا میومد محکوم به زجر کشیدن بود اما از لحاظ روحی ضربه نخوردی ی ...

اولش گریه میکردم ولی بعد رفتم بچه های سندروم داون رو دیدم فرشته اند اونا جاشون تو زمین نیس جاشون پیش فرشته ها تو دنیای دیگه است اینجا برای زندگیشون مناسب نیس

بعدشم این بچه رو خدا داده خودش هم گرفت من راضیم به خواسته خدا 🖤

اولش گریه میکردم ولی بعد رفتم بچه های سندروم داون رو دیدم فرشته اند اونا جاشون تو زمین نیس جاشون پیش ...

من یه بار یه مادر تو بیمارستان دیدم 

۴ تا بچه از کوچیک به بزرگ داشت از ۲۰ سال داشت تا ۱۰ ساله 

همشون سندروم دان بودن تو دلم گفتم تو که بچه هات اینجوری میشن آخه چرا هی به بچه آوردن ادامه دادی 

من یه بار یه مادر تو بیمارستان دیدم ۴ تا بچه از کوچیک به بزرگ داشت از ۲۰ سال داشت تا ۱۰ ساله همشون س ...

به دنیا آوردنشون واقعا گناه بزرگی است اونا خودشون متوجه تفاوتشون با بقیه میشن ناراحت میشن هرچقدر هم باهاشون کار بشه نمیتونن نصف انسان‌های عادی بشن

خب امروز مرخص شدم،خونه ام یه هفته ده روز باید استراحت کنم خوب بشم،جنین هم تحویل دادن از سردخونه البت ...

عزیزم بهت تسلیت میگم خدا بهت صبر بده متاسفانه منم خرداد امسال این اتفاق تلخ برام افتاد و در هجده هفته سقط کردیم، پرستار نفهم بچه رو گذاشت جلوی چشمم، جیگرم خون شد تازه من توی دستشویی سقط کردم به من گفت بگیر تو دستت بیا روی تخت خودم قبول نکردم، به من فقط قرص زیر زبونی میدادن هر دو ساعت دو تا قرص خیلی سردم میشد تشنج میکردم از لرز، شب سیاهی بود ده ساعت سقط من طول کشید، بمیرم برای بچم که نشد بدنیا بیاریمش نشد بغلش کنم، گفتم بچه رو نندازین سطل آشغال بدین ببرمش گفت خود بیمارستان دفن میکنه، بردنش سردخونه شوهرمم دیگه پیگیری نکرد، تا همین هفته قبل خون گریه میکردم عذاب وجدان زیادی داشتم بچم آخه تکون میخورد چجور میگن ولوج روح نداشته، درد بزرگیه الهی کافر هم براش پیش نیاد. جیگرم خونه، هنوزم یادش میوفتم بعد دو ماه میزنم زیر گریه. نمیدونم این چه مدل امتحان الهی بود برای ما. 

مادر دل شکسته
عزیزم بهت تسلیت میگم خدا بهت صبر بده متاسفانه منم خرداد امسال این اتفاق تلخ برام افتاد و در هجده هفت ...

مال شما هم سندروم بود چند هفته سقط کردین؟؟مال منم دو روز طول کشید البته منو اجازه ندادن برم دستشویی گفتن کمک میکنیم دربیاری جنینم ندیدم ولی خوب به دنیا میومد بدتر بود

مال شما هم سندروم بود چند هفته سقط کردین؟؟مال منم دو روز طول کشید البته منو اجازه ندادن برم دستشویی ...

هفته هجدهم با آمینوسنتز متوجه شدیم، منو تنها ول کردن توی یه اتاق خودشون رفتن خوابیدن، قرص زیر زبونی فقط بهم میدادن عصر بستری شدم، نصف شب سقط شد. منم مدام میرفتم دستشویی اونجا این اتفاق افتاد، زنگ خطر زدم بیدار شدن یکیشون اومد سراغم. خیلی ظلم کردن در حقم. مثلا بیمارستان خصوصی هم بود. 

مادر دل شکسته
هفته هجدهم با آمینوسنتز متوجه شدیم، منو تنها ول کردن توی یه اتاق خودشون رفتن خوابیدن، قرص زیر زبونی ...

ای بابا ،برات متاسفم،منم دکترم گفت فقط بیمارستان عمومی میاد سقط منم اون حا رفتم ،انصافا خیلی خوب رسیدگی کردن من بیمارستان طالقانی تبریز بودم ،نهصدتومن هم هزینه اش شد.