2777
2789

این دوست داشتنش عمقی باشه ن ظاهری شما خوشبختترینید 

باز نزدیک تولدم شد دام میگیره کسی نیست ک براش مهم باشم شوهرم ته تهش ی کیک بگیرع بیاد خونه امسال همونم نمیخوام غم دنیا اومد روسرم‌ اولین سالی تولدمه و یتیم شدم😭😭😭😭از عمق وجودم دلم میخواد جیغ بزنم بابام و‌میخوام ارامش بغلش فقط بغلش😭😭😭

میدونی بحثم تولد نیستا ولی دلم خیلی شکسته خیلی غم رو دلم کاش بکی بود با خودش بگه عذابی کشید امسال روحش افسرده شد ی کار کنم ک لبخند ب لبش بیارم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

امثال تولدم مامانم یه مبلغی برام واریز کرد 

با پسرم رفتیم دوتایی کافه و همین 

حالت با خودت  خوش باشه

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)