2777
2789
عنوان

دستفروشی خوراکی

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 24 پست
آخه اینجور چیزا بهداشتی نیست هر کسی نمیخره من می‌خوام هله هوله های ارزون قیمت بیارم چون به پارک هم د ...

خب پس اینارو بیار

چیپس(همه مزه ها)

پفک (انواعش)

کرانچی ساده

پاستیل 

آب نبات

لواشک

ترشک

های بای

یکم شکلات

بیسکوییت های خوشمزه

کاکائو و ترشک فشاری و ...

خب پس اینارو بیارچیپس(همه مزه ها)پفک (انواعش)کرانچی سادهپاستیل آب نباتلواشکترشکهای باییکم شکلاتبیسکو ...

والا یه خانمی ترسوندم میگه به بهداشت شکایت میکنن🤔

ولی من خیلی دیدم تو پارک ها خوراکی میفروشن 

.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا یه خانمی ترسوندم میگه به بهداشت شکایت میکنن🤔ولی من خیلی دیدم تو پارک ها خوراکی میفروشن

عزیزم میتونی بری شهرداری سوال کنی

اگه مجوز میدن مجوز بگیری

نمیدونم اون خانوم مجوز داشت یا نه اما واقعا تمیز بود همه کارارو تو همون کانکس انجام میداد با دستکش

پس چرا اونو نمیگرفتن🤔

عزیزم میتونی بری شهرداری سوال کنیاگه مجوز میدن مجوز بگیرینمیدونم اون خانوم مجوز داشت یا نه اما واقعا ...

نمی‌دونم والا بعد من در حد همین پاستیل و چیپس می‌خوام بیارم اصلا فکر نکنم مشکلی باشه 

.
2805
عزیزم میتونی بری شهرداری سوال کنیاگه مجوز میدن مجوز بگیرینمیدونم اون خانوم مجوز داشت یا نه اما واقعا ...

نمی‌دونم والا بعد من در حد همین پاستیل و چیپس می‌خوام بیارم اصلا فکر نکنم مشکلی باشه 

.
زیاد هزینه نکن روز اول برو ببین جو چجوریه چون بعصی جاها دستفروشی کردن سرقفلی داره و کسایی که از قدیم ...

نه این یه پارک محله ای هست که هیچ فروشنده ای نداره از بابت جا مطمینم

.
من که خودم گفتم اینا نمیشه ولی اینجا تو همه پارک ها خوراکی میفروشن عادیه مثل چیپس و پفک و پاستیل

ساندویج سرد از یه برند معتبر مثل نامی نو بایه عمده فروش صحبت کنید و بگید که قراره همیشه ازش خرید کنید تا قیمت مناسب بگه

آقا هستم