2777
2789
عنوان

بیاین شیرینی ثبت ناممو بدم🥹

107 بازدید | 4 پست

وقتی بعد کلی نامه بازی اینور اونور کردن اون مدرسه ای که خودت میخاستی ثبت نام شدی

خدایا باورم نمیشه

خیلی خوشحالم خیلی

از شر همشون راحت شدم 🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲

خیلی حالم خوبه

حالا دیگه شدم دانش آموز همینجااااااا

همه چی تموم شد دیگه استرس ندارمممممم حیحییحیحیییی🥹🥹🥹🥹🥹

بفرماییدددددد🥹😂

🧁🧁🧁🧁🧁🧁🧁🧁🧁🧁🧁🧁

☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️☕️🫖

بازیگر مورد علاقه؟من رو کل سینما کراشم برادر😔😂

چرا مگه؟کدوم مدرسه ای

عنوان تاپیکام پر از انرژی منفیه پس شرمنده😅تو برام انرژی مثبت بفرست...💕یه جمله طلایی دارم که میگه هرگز ناامید نشو و همیشه تلاش کن چرا که نا امیدی ابزاری برای پوشش امید هست پس امیدی هست💕
چرا مگه؟کدوم مدرسه ای

ما بیست سالیه تو یه محل زندگی میکنیم

ولی من به دلایلی کلاس سوم مدرسمو بردم یه محل دیگه و کلا همونجا ادامه تحصیل دادم

سر ثبت نام پایه دهم میخاستن منو بفرستن سهمیه همون محل دیدم دیگه زیادی دور میشه برام سخته رفت و آمد

میخواستم پرونده مو بگیرم بیام محل خودمون، اولش قبول نکردن ولی بعد کلی نامه بازی امروز همه چیز تموم شد🥹

بازیگر مورد علاقه؟من رو کل سینما کراشم برادر😔😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ما بیست سالیه تو یه محل زندگی میکنیمولی من به دلایلی کلاس سوم مدرسمو بردم یه محل دیگه و کلا همونجا ا ...

مبارکه انشاالله موفق باشی

عنوان تاپیکام پر از انرژی منفیه پس شرمنده😅تو برام انرژی مثبت بفرست...💕یه جمله طلایی دارم که میگه هرگز ناامید نشو و همیشه تلاش کن چرا که نا امیدی ابزاری برای پوشش امید هست پس امیدی هست💕