2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره هی میزنم زمین یا فشار میدم ،یا ماساژ میدمشوهرمم محکم ماساژ داد

میدونم چیه دیوونه میکنه ادم من با قرص دیمن هیدرینات اینجور میشدم با ال دی نمیدونم البته ارثی هم هم یا با کلد استاپ اینجور میشم بهش میگن سندروم پای بیقرار بزن نت راجبش اطلاعات بدست بیار چون روح روانن ادم بهم میزنه من دوست دارم پامو قطع کنم اینجور مواقع

الان چی کار کنم خوب بشم؟دیگه این قرصو نخورم؟اولش تهوع هم میگیرم

فکر نکنم به ال دی ربط داشته باشه بیشتر داروهایی که خیلی خواب اوردن اینجور میکنه باز خودت تحقیق کن دربارش  الان برو دستشویی اب یخ یخ بگیر روش در حدی که سر بشه از سرماش یکم بهتر میکنه تنها کاری که میتونی کنی اینه زیاد بگیر اب سرد و اینکه کشف کن چی اینجورت کرده که دیگه نخوری من تقریبا فهمیدم خودمو البته گفتم ارثیم هست من مامانم اینجوره  

تاحالا اینجور نبودم ۳ شبه با مصرف این قرص شروع شد

من تجربه مصرف ال دی ندارم نمیدونم ولی کلا بد چیزیه هیچکیم نمیفهمه چی میگی من سالیان سال دارمش میگیره ول میکنه استرسم نقش داره توش