2777
2789
عنوان

سرگرمی بچه تو خونه چیه

113 بازدید | 11 پست

سلام مامانا 

بچه هاتون تو خونه با چی سرگرم میشن 

من یه پسر دوساله دارم تا وقتی باهاش بازی میکنم خوبه ولی تا میرم به کارام برسم می‌ره تو حموم و با وسایلی حموم و بیشتر در بازی می‌کنه بچه ای شما تو خونه چطوری سرگرم میشن 

مادرم جای خالیت همیشه همراه من است بعد از تو خندیدن سخت که نه غیر ممکن شد کاش بودی تا دستانت را میگرفتم و دیگر رها نمی کردم دلم برایت تنگ است االهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حموم خطرناکه خواهر

نه ایمن کردم ولی دوست داره بره تو حموم من نگران اینم چرا  اینقدر علاقه داره  

بچه های شما تو خونه چطوری سرگرم میشن.

مادرم جای خالیت همیشه همراه من است بعد از تو خندیدن سخت که نه غیر ممکن شد کاش بودی تا دستانت را میگرفتم و دیگر رها نمی کردم دلم برایت تنگ است االهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم 
حموم خطرناکه خواهر

نه ایمن کردم ولی دوست داره بره تو حموم من نگران اینم چرا  اینقدر علاقه داره  

بچه های شما تو خونه چطوری سرگرم میشن.

با دوچرخه و ماشینش.بیشترم دور و بر منه.خیلی بلد نیست تنها با اسباب بازیاش بازی کنه.گاهی هم تی وی میب ...

اونجوری نیست که به یه چیز گیر بده مثل پسر من که دوست داره همش بره با وسایلی حموم بازی کنه؟

من پسرم یازده کیلو هست و قد مطمعن نیستم فکر کنم ۸۳

پازل رو خیلی دوس داره پسرم

چقدر بازی می‌کنه من خیلی نگرانم که چرا پسرم پیله کرده به حموم

نه نگران نباشید.همشون یه مدت به چیز گیر میدن.پسر من همش گیره پیچ گوشتی باباشه.

چقدر باهاش بازی می‌کنه ؟

من اینو تا غافل میکنم می‌ره تو حموم  از آتیسم می‌ترسیدم چند جا بردم گفت آتیسم نیست ولی تاخیر داره 

چقدر باهاش بازی می‌کنه ؟من اینو تا غافل میکنم می‌ره تو حموم از آتیسم می‌ترسیدم چند جا بردم گفت آتیس ...

زمانش نمیدونم ولی میگیره دستش به هر پیچی میرسه میزنه.

نه نگران نباش.

پسر من یه مدت فقط یدونه کشوهامو خالی میکرد.

با وجودیکه دستش به بقیشم می‌رسید ولی فقط همون یدونه رو خالی میکرد.

پسرتون تی وی میبینه.علاقه داره؟

خدایا شکرت