2777
2789

یعنی از طرف خوشش اومده یا مشکل داره؟ 

تو جلسه اول منو دید انگار خیلی خوشش اومد ولی وسط حرف زدن یک اصطلاحاتی کار می‌برد که نشون بده بار علمیش بالاست و از من بالاتره 

دوم راجب فاصله سنی بحث شد، از خواهر دوستش صحبت کرد که  سنش کمه رفتیم خانوادگی مسافرت دیدم چقدر باهوشه و راجب نظریه های دنیا چقدر خوب حرف میزنه 

دوم بعد جلسه اول کلی طول داد تا جواب بده میخواست مثلا فکر منو درگیر کنه

باز جلسه دوم که تموم شده 9 روزه که خبری نیست. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از اینا خاستگار در نمیاد ولشون کن، کی تو خاستگاری میره دوست خواهرش رو تعریف میکنه

میخواست مثلا من حسودی کنم

اصلا چه معنا داره 

تو خودتو به من معرفی کن این حرفا چیه

خوبه منم راجب خوبی های خواستگارای قبلیم بگم😐

میخواست مثلا من حسودی کنماصلا چه معنا داره تو خودتو به من معرفی کن این حرفا چیهخوبه منم راجب خوبی ها ...

خوشم نیومد از طرز برخوردش، باوقار به نظر نمیاد، بیشتر شبیه ایناس که بگه من خیلی حالیم هس

۹ روز زیاده زنگ‌ نمیزنن

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)

این از اون آدماست که فاز دستکاری روانشناختی برداشته حنی اگه ازدواج کنی زندگی رو برات میکنه جهنم چون اینجور آدمی هميشه دنبال اینن که طرفشون رو تحت کنترل احساسی و ذهنی خودشون داشته باشن و به اصطلاح رد فلگ هستن و اصلا نباید حتی باهاشون ارتباط داشت

لطفا اگه کات کردی یا طلاق گرفتی یا رابطه ای رو گذروندی تاپیک هامو نگاه کن امیدارم برات مفید باشه🌟✨️🩵🩷

اَه اَه خوبه شناختیش

پسرداییم از بچگی منو دوست داره

چند ماه پیش رفته بودم خونشون تا از در اومد سلام کرد یهو رو کرد به خواهرش گفت از فلان دوستت چخبر؟ به من پیام داده که به خواهرت بگو جوابمو بده😂😂😂😂

بدم میاد از اینجور ادما ذره ای شخصیت ندارن

چند ماه بعدشم اومد خواستگاریم و جواب ندادم