2777
2789
عنوان

اینقدر شکممو قایم کردم خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1100 بازدید | 58 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دلیلت رو برای قایم کردن درک نمیکنمکل دانشگاه میدونن من باردارم😂از ماه دوم گفتمبالاخره ممکنه یه اتفا ...

محیط دانشگاه با سرکار متفاوته عزیزم

دفتر برای خودمه کافیه بخوام همچین مسئله ای رو عنوان کنم اولن دیگ مطمئمن میشن من نیستم ی دوره ای از حالا برای خودشون مرخصی رد میکنن

ضمن اینکه بیشتر همکارای‌من اقایونن نمیدونم واقعا نمیفهمن یا برو نمیارن 

دلیلش موارد کاریه مطمئن باش گفتنش برای من بدتره 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایی نرمال کنید این چیزارو وای من باردارم کسی نباید بفهمه وای فلانم کسی نفهمه کسی نبینه به مردم چه ...

نرماله عزیزم خیلیم گوگولیه 

من بخاطر شرایط کاریم عنوان نمیکنم ممکنه فهمیده باشن ممکنه هم ن

چپن لباسا قبلمو میپوشم واقعیت هنوز ولی جرات ابراز ندارن😅😅

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من درکت میکنم چون منم تو محیط کارم از این مساله خجالت میکشم ازاینکه شکمم گنده بشه و جلوی همکارای آقا ...

نمیذونم منم بارداری اولم بعد دو ماه تابلو شد

این یکی رو روزانه بالا ۱۰ ساعت سرپام شاید برای اونه

لباس اداری دیگ نمیپوشم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلام عزیزمان شا الله نی نی تو سالم بغل بگیری و تا ماه اخر هیشکی نفهمهیه سوال دفترتون تو‌حوزه طراحی ن ...

ما هم طراحی هستیم هم اجرا 

نمیدونم چند سالتونه 

یکی دوسال ی دفتر بزرگ و‌معتبر کار کنید ترجیحا کلان شهرا 

قلق کار دستت بیاد تا حدودی

بعد ببین تقاضا تو شهرستانتون چقدره

بازاریابیم مهمترینش معرفی اطرافیان تبلیغات اینستا سایت و …

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ما هم طراحی هستیم هم اجرا نمیدونم چند سالتونه یکی دوسال ی دفتر بزرگ و‌معتبر کار کنید ترجیحا کلان شهر ...

من ۳۳ سالمه دانشجو دکتریم

و چند تا مسابقه مقام اوردم 

و پروژه خیلی داشتم اکثرا با یکی دیگه از تهران

تبریزم فقط نمای رومی چون فعلا بازار پذیرش نمای اوانگارد یا پست مدرنو نداره اجرا رو هم همیشه ترجیح میدن خودشون انجام بدن

ولی بیشتر خودمو درگیر درس کردم تا کار

میخام بعد دفاعم جدی تر کار کنم

ولی خب جذب کارفرما رو باید روش تحقیق کنم

شما کل تایم کاری دفترو‌اونجا هستین؟ برا اجرا از تیمتون کسی میره یا اغلب خودتون؟ من یه دختر کوچیکم دارم که تایم براش خیلی میذارم

من ۳۳ سالمه دانشجو دکتریمو چند تا مسابقه مقام اوردم و پروژه خیلی داشتم اکثرا با یکی دیگه از تهرانتبر ...

منم ی پسر کوچیک دارم سه سالع و باردارم شش ماهه

والا بخوام راستشو بگم اگر تنها تو فیلد طراحی کار کنی چه داخلی و‌پلان چه نما چندان کاری نیست معمولا شرکتایی بازدهی دارن که چه طراحی چه اجرا چه جواز و اکیپ با خودشون باشه

اگر تهران اومدی مایل بودی برای اشنایی بیشتر ی سر ب شرکت ما بزن یا اصلا تماس بگیر باهام کاری از دستم بربیاد خوشحال میشم براتون انجام بدم 

ضمن اینکه اگر پروژه ای سمت تبریز به پستم خورد میدونم شما اونجایی و کارو از دست نمیدیم‌

ببین اولش سخته و گیج و‌ویج میزنی و فک میکنی هیچی بلد نیستی بری جلو‌میفهمی از ۹۹ درصد تو این حرفه با سواد تری چون ماها تحصیلات مرتبط رو داریم و دائم بروز میشیم اعتماد به نفس معمولا کمه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من ۳۳ سالمه دانشجو دکتریمو چند تا مسابقه مقام اوردم و پروژه خیلی داشتم اکثرا با یکی دیگه از تهرانتبر ...

من اغلب سر اجراها هستم 

طراحی رو با قیمت خیلی ارزونتر میدیم بیرون یا اگر کارا کم باشه خودمون اکیپشو داریم

اگر بلدید شما درخواست بدید شمارمو داشته باشید بد نیست 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من اغلب سر اجراها هستم طراحی رو با قیمت خیلی ارزونتر میدیم بیرون یا اگر کارا کم باشه خودمون اکیپشو د ...

اره خیلی دوست دارم از نزدیک ببینمتون

اتفاقا نیمه دوم شهریور جلسه دفاع از پروپوزال دارم میام تهران

شمارمو تو پیوی براتون میذارم

درخواست دوستی دادم بهتون

اره خیلی دوست دارم از نزدیک ببینمتوناتفاقا نیمه دوم شهریور جلسه دفاع از پروپوزال دارم میام تهرانشمار ...

انشالله عزیزم

اتفاقا منم شهریور دفاع دارم

انشالله برای جفتمون خوب پیش میره همچی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35