2777
2789
عنوان

اینقدر شکممو قایم کردم خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1100 بازدید | 58 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باشگاهپودر یا قرصای لاغریپیاده روی صبحارقص

حاملس

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
وا یک چیزه طبیعی گلم پنهان نکن اذیت نکن خودت و یعنی الان هیچکس نمیدونه که بارداری؟

تو‌محیط کار ن 

فقط یبار منشی گفت داری چاق میشی

یا برقا رفته بود کولر و اب نبود 

من شدید حالم بد شد دستم انداخته بودن سوسول شدی 

نمیدونستن دارم جون میدم اونجا😐😐😐😐

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای منم مثل شما تا ۶ ماهگی نگفتم ، جا داشت بازم نمیگفتمواقعا الان که اطرافیان میدونن خیلی دارم اذیت ...

منم میگم کاش تا ماه نه نفهمن 

بخدا سختمه 

خلاف شرع نبست ولی حتی فامیلا به شکمم دست میزنن حس جنون بهم میده من اصلا از لمس خوشم نمیاد از بچگی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اونوقت دو ماهم بود همه عالم و آدم فهمیدن سر این فسقلم

خخخخ من از اون رازدارام😂😂

الان مامانم میدونه چون دیر به دیر میرم چند نوع غذا میزاره داداشم شوخی میگفت لوسش نکن 

مامانم گفت شرایطش فرق دارع

نفهمید باردارم داداشم باز

تا پریشبا رک مامانم بهش گفت😂😂😂

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم میگم کاش تا ماه نه نفهمن بخدا سختمه خلاف شرع نبست ولی حتی فامیلا به شکمم دست میزنن حس جنون بهم م ...

اره هم کارمندا بفهمن من نیستم چند وقت هتل میکنن اونجارو

هم ارباب رجوعا بدونن مدیر نیست بارداره زایمان داره قرارداد نمینویسن🥹🥹

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم میگم کاش تا ماه نه نفهمن بخدا سختمه خلاف شرع نبست ولی حتی فامیلا به شکمم دست میزنن حس جنون بهم م ...

چون سرکار میری بالاخره شک میکنن و متوجه میشن ولی واقعا اجازه نده دست به شکمت بزنن ، من از اینکار متنفرم

واقعا خیلی زشته

چون سرکار میری بالاخره شک میکنن و متوجه میشن ولی واقعا اجازه نده دست به شکمت بزنن ، من از اینکار متن ...

خیلی بده  دست زدن به بدن کسی اونم خانم باردار🥹🥹

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40