2777
2789
عنوان

ویار بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 125 بازدید | 35 پست
وایییی، ماه پیش همینطوری بودم، هر چی میخورم انگار مزه نداشت، تعیین جنسیت شده بچه ات؟؟؟ الان خوب شدم ...

ان تی گفت دختره

من سه ماهه اول خیلی سخت گذشت

همش درد داشتم و حالم بد بود هیچی نمیخوردم و فقط وزن کم کردم اما الان یکم میخورم ولی همچنان همه چیز تلخ

آخه بستنی چرا باید تلخ باشه دلم از این میسوزه

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان تی گفت دخترهمن سه ماهه اول خیلی سخت گذشتهمش درد داشتم و حالم بد بود هیچی نمیخوردم و فقط وزن کم کر ...

بخاطر هورموناس، کلا بارداری دختر همینه، ولی الانم مراعات کن چاق نشی، من شکم اولم نزدیک صد کیلو بودم، وزن اولیه خودمم بالا بود، دکتر نذاشت وزن زیاد کنم، با اینکه پسر بود و حالم خوب ولی هیچی حق نداشتم بخورم. دیابت بارداری گرفته بودم بخاطر وزنم😶

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اوه اوه خدا به دادت برسه دلش میخواد دیگهخونگی درست کنی چی بهت نمیچسبه؟من مزه دهنم تغییر کرده هیچی نم ...

منم الان سه ماهه یه غذا درست حسابی نخوردم فقط نون پنیر گوجه خیار میخورم چند تا گردو هم میخورم از بی غذایی نمیرم 

فقط 9 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بخاطر هورموناس، کلا بارداری دختر همینه، ولی الانم مراعات کن چاق نشی، من شکم اولم نزدیک صد کیلو بودم، ...

چه سخت

من بارداری اولم پسر بود ۱۰ کیلو اضافه کردم که زایمان کردم درجا ۱۰ کیلو کم شد و هیچ تغییری نکردم شکمم کامل تو رفت

دوتا بارداری ام این وسط داشتم که یکیشو مطمئنم دختر بود و خیلی اذیت شدم اون یکی ام اذیت شدم دقیقا همینجوری بودم

الانم که حسابی داغونم برنج اصلا نمیتونم بخورم بدم میاد اگه خیلی زور بزنم دو قاشق ریزش شدید گرفتم و نمیدونم چیکار کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم الان سه ماهه یه غذا درست حسابی نخوردم فقط نون پنیر گوجه خیار میخورم چند تا گردو هم میخورم از بی ...

خیلی سخته من گوجه خیار میخورم دل درد میگیرم یه ذره سردی میخورم سریع دلپیچه میگیرم و نابود میشم

زیاد سردی نخور اذیت میشی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه سختمن بارداری اولم پسر بود ۱۰ کیلو اضافه کردم که زایمان کردم درجا ۱۰ کیلو کم شد و هیچ تغییری نکرد ...

چهار ماهی؟

بعد سه ماه اصولا این حالات باید برطرف شه

من دو ماه و نیم اول از گوشت، برنج، روغن زرد، مرغ بدم میومد، الان دیگه بدم نمیاد، خیلی ام هوس قورمه سبزی می کنم، هر روزم باشه میخورم، بعد چند ماه شابد درست بشی، البته دوستمون گفتن بعد هفت ماه هنوز همینطوری هستن

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خیلی سخته من گوجه خیار میخورم دل درد میگیرم یه ذره سردی میخورم سریع دلپیچه میگیرم و نابود میشمزیاد س ...

چیز دیگ دلم نمیکشه تو این سه ماه فقط یبار تونستم برنج بخورم اونم به زور ولی آش و آبگوشت رو میتونم بخورم ک اونم شوهرم دوس نداره زیاد واس به نفر چطوری درست کنم خوب یکی دوبار مامانم درست کرده آورده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
گوشت بدت میاد؟

از مرغ ک اره کباب اینام نمیخوام معدم اذیت میکنه فقط آبگوشتو میتونم بخورم این بچه انگار همه چیا من دوس نداشتم میخواد 

1
5
10
15
20
25
30
35
40