2777
2789
عنوان

دیشب تصمیمم رو‌ گرفتم ➕ شا‌ت 💙

| مشاهده متن کامل بحث + 1141 بازدید | 44 پست
مگه حالا میگذرهه؟😂🥲چشممم❤️🌱

یه چی بگم،کاری کن اینقدر بالا باشی و شخصیت با وقاری پیدا کنی و موقعیت اجتماعی خوبی کسب کنی که پسرا عاشقت بشن و برای به دست اوردنت تلاش کنن،نه اینکه خودت بیفتی دنبال اقایون‌

میگذره،شاید سخت بگذره ولی میگذره.بعدها به این خاطراتت ،به این عاشق شدنات میخندی.همه همینن.

درسته، مرسی گلم خیلی حس خوبی بهم دادین ؛ بازم سعی می‌کنم خودمو‌ کنترل کنم😅💙

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌موفقیتمبرام‌صلوات‌بفرست.💙

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه چی بگم،کاری کن اینقدر بالا باشی و شخصیت با وقاری پیدا کنی و موقعیت اجتماعی خوبی کسب کنی که پسرا ع ...

گل گفتی 

کاش همه ی دخترا به این باور برسن

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

یه چی بگم،کاری کن اینقدر بالا باشی و شخصیت با وقاری پیدا کنی و موقعیت اجتماعی خوبی کسب کنی که پسرا ع ...

با حرفتون موافق هستم ولی خب من گفتم که این ی عشق نوجونی هست بالاخره هر دختری درگیرش میشه

قطعا که من نمیام جایگاه و آینده خودمم بخاطر همچین چیزی خراب کنم

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌موفقیتمبرام‌صلوات‌بفرست.💙
با حرفتون موافق هستم ولی خب من گفتم که این ی عشق نوجونی هست بالاخره هر دختری درگیرش میشهقطعا که من ن ...

نه بصورت کلی میگم.اصلل با این اتفاق که برای همه میفته کاری ندارم.نوجوونی دوره عاشق شدن های امروز و فارغ شدن های فرداست  

دوست من از یکی خوشش اومده فقط یکبار دیدش کاملا معلومه پسرهم از اون خوشش اومده زل زده بود بهش تمام روزو حالا دوستم دیگه نمیتونه بره اونجا یا ببینش.به صاحب کارش میخواد پیام بده شمارشو بگیره بنظرتون کارش درسته؟😕

لطفا لایک نکنید دیدگاهمو نپسندید لایک نکنید ممنون
دوست من از یکی خوشش اومده فقط یکبار دیدش کاملا معلومه پسرهم از اون خوشش اومده زل زده بود بهش تمام رو ...

نه اصلا راه درستی نیست

ممکنه برای اون پسره هم مشکل ساز بشه 

فقط میخواد شمارشو بگیره دیگه نگه چیکار داره

قطعا که صاحب کارش شمارش بهش نمیده!ی سری مسئولیت تا هست

فردا به فرض مثال میگیریم اون آقا اومدن گفتن پسته چی شماره منو دادی یا . . . اصلا راه مناسبی نیست

کاملا درسته حرفتونبرای همین هم من تردید داشتم که پیام بدم ؟ ندم؟ ولی خب چون سری قبلی دوست من رفته بو ...

وای نه شناختو ول کن من یه بار برام اتفاق افتاد طرفو خیلی سوال پیچ کردن لو رفتم نمیتونم زیاد توضیح بدم یهو دیدی تو سایت بودن ولی اصلا به هیچ کس اعتماد نکن ممکنه از دهنش لو بره بعدا دردسر میشه فامیل خیلی بده نباید با فامیل رابطه برقرار کرد مگر اینکه از اول خواستگاری باشه وگرنه کاملا غلطه حتی حرف زدن عادی هم خطرناکه بعدا هم از سرت میوفته هی خودتو لعنت میکنی

وای نه شناختو ول کن من یه بار برام اتفاق افتاد طرفو خیلی سوال پیچ کردن لو رفتم نمیتونم زیاد توضیح بد ...

کاملااا موافقم

اصلا رابطه با فامیل اشتباهه . . .

ولی من خیلی دوسش دارم

🥲دست خودم نیست میبینمش میشم بچه دوساله که ذوق داره

تنها چیزی که میتونم بگم اینه که مواظب خودت باش گولت نزنه...درسته میگی فامیله و فلان ایناست ولی زیاد اعتماد نکن که فردا برنگرده بهت بگه تو وقتی به من پیام دادی پس حتما با چند نفر دیگه هم هستی و فلان بعد بره با یکی دیگه

مواظب خودت باش....

ظاهرتون‌‌ با خدا باطنتون یا خدا..!️                                          
کاملااا موافقماصلا رابطه با فامیل اشتباهه . . .ولی من خیلی دوسش دارم🥲دست خودم نیست میبینمش میشم بچه ...

میدونم عزیزم خب من خودمم این اشتباهو کردم

هنوزم روش کراشم ولی بازم لعنت میفرستم به خودم که بهش پیام دادم

تنها چیزی که میتونم بگم اینه که مواظب خودت باش گولت نزنه...درسته میگی فامیله و فلان ایناست ولی زیاد ...

🥲✨چشم عزیزم 

2810