2777
2789
عنوان

دیشب تصمیمم رو‌ گرفتم ➕ شا‌ت 💙

1141 بازدید | 44 پست

کلی استخاره گرفتم یا خوب میومد یا بد . . .

دیگه از شدت دلتنگی مجبور شدم پیام بدم

البته که خودم پیام ندادم به یکی متن رو دادم و براش ارسال کرد

بنظرتون چرا اینطوری رفتار می‌کنه؟

همیشه میدونه که منم ولی بازم خودشو به کوچه علی چپ میزنه

بقولا داره دستم میندازه ؟😅

پسرخالم پسر بدی نیست تا جایی میشناسمش،درموردش شنیدم

منتهی یکمی عصبی و زود جوش هست

این شهریور بیاد میشه ۴ سال که بهش علاقه دارم

* ۱۱ سال تفاوت سنیمونه ؛ میدونم زیاده ولی خب 

بیشتر سعی من روی این هست که فراموشش کنم

لطفا زخم زبون نزنید ؛ فقط درکم کنید ، بالاخره هر دختری این مراحل رو توی دوران نوجوانی داشته .

بهم راه حل بدید که بدونم چیکار کنم یا چطوری رفتار کنم 💙

الان میزام ، صبر کنید ❤️

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌موفقیتمبرام‌صلوات‌بفرست.💙

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌موفقیتمبرام‌صلوات‌بفرست.💙

درسته همه دخترا تو دوران نوجوونی این احساسات رو دارن

ولی باید به فکر آبروت باشی

دو روز دیگه اسمت همه جا میپیچه اونوقت هیچکی نمیگه بچه بودی نوجوون بودی

اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ❤
لعنت ب دلتنگی😪

واقعا . . . 😅

درسته همه دخترا تو دوران نوجوونی این احساسات رو دارنولی باید به فکر آبروت باشیدو روز دیگه اسمت همه ج ...

کاملا درسته حرفتون

برای همین هم من تردید داشتم که پیام بدم ؟ ندم؟ 

ولی خب چون سری قبلی دوست من رفته بود بهش گفته حس منو فقط با خودم درمیون گذاشت به کسی نگفت و به روی من هم نیاورد بعدش

و با شناختی که ازش دارم چیزی نمیگه

چن سالته

نوجوونم و سنم کمه

نگم بهتر نیست؟🥲

بش بگو 😍

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔
کاملا درسته حرفتونبرای همین هم من تردید داشتم که پیام بدم ؟ ندم؟ ولی خب چون سری قبلی دوست من رفته بو ...

خب میخوای به چی برسی میخوای باهاش رل بزنی؟

اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَیْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَیْنِ❤
2810