2777
2789
عنوان

حاملگی ناخاسته

| مشاهده متن کامل بحث + 1595 بازدید | 95 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم

سریع جمع و جور کنین و برین سر زندگیتون

نیازی نیست به خانوادتون چیزی بگید

اگه بخواین سقط کنین و یه وقت کار به خونریزی و بیمارستان و.. بکشه، اون موقع هم همه میفهمن، هم ممکنه در آینده برا بچه دار شدنتون مشکل ایجاد بشه

کلمه ی «بذار» از «گذاشتن» میاد. شما مگه مینویسید گزاشتن که میگید بزار؟🤦🏼‍♀️ «حامی حقوقِ کلماتِ بذار (نه بزار)_ راجع به(نه راجب)_خواست(نه خاست)_مطمئن(نه مطمعن)_توجیه(نه توجیح)_سپاسگزار(نه سپاسگذار)»❣️

چون میخوام سرزنشت کنم در نتیجه چیزی نمیگم و‌ میرم

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

چه اشکالی داره باردار شدی...فکر کن دیگه اگر سقط کنی خدا دیگه هیچ بچه ای رو بهت نده بعداً...بودن کسایی که بعد از سقط دیگه اصلا باردار نشدند.

سریع عروسی بگیر‌‌

لطفا برای ظهور آقا امام زمان و سلامتی همه مادرها و مادر من یک صلوات بفرستید.