2777
2789
عنوان

حاملگی ناخاسته

1595 بازدید | 95 پست

سلام دوستان وقتتون بخیر.

از هرکی تجربه داره خواهش میکنم جواب بده🙏🏻🙏🏻

من تو عقد باردار شدم 

الان هفته دوم بارداریمه از مایش بتا دادم گفت مثبته

میخاستم قرص میزوپروستول استفاده کنم گفتن هفته۸به بعد باید استفاده کنی تا سقط شه ممکنه اثر نکنه هفته دوم

ازشما خاستم بپرسم چیکار کنم که سقط شه خانواده مذهبی داریم خیلی بد میدونن تو عقد حامله شی

نمیشه ی نقشه بکشی بری سر خونه زندگیت

zendegi_jawaherپیج اینستا داستان زندگی جواهر دختری که تو دهه شصت با مرد وحشی ازدواج میکنه با وجود علاقه به همسایشون اونو به عقد مردی چند برابر سنش در میارن و تو سن چهارده سالگی مجبور به ازدواجش میکنن چون پدر مادرش فوت شده بودن و زنداداشش فقط میخواست ازش خلاص بشه داستان قشنگیه امیدوارم بخونید و لذت ببرید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😞😞😞ای وای...خودتو ببند به زعفران....

البته که ادم از دلش نمیاد ولی چاره چیه؟؟

خدایی نکرده برای سلامتت مشکلی پیش نیاد فردا روزی که بچه خواستی؟....برو با خانوادت صحبت کن...عقد بودید دیگه

خلاف که نکردی🥺🥺