2777
2789

من با یکی دوست شدم ٢ سال اول رابطمون عالی بود 

بعد از ٢ سال سر مسایل شغلی به مشکل برخورد گفت نمیتونم بیام جلو و باهام کات کرد ، من خیلی داغون شدم موهام سفید شد ار اظطراب از شغلم استعفا دادم ازززندگیم عقب افتادم خلاصه بدبخت و ذلیل شدم. 

این روند حدود ١/۵ سال طول کشید تو این سالها گاهی می‌رفتیم بیرون، اما رابطه یک طرفه بود . من همش دنبالش بودم خیلی عذاب می‌کشیدم اونم کلا می‌گفت نمیتونم بیام خواستگاری ، اینقدر گریه التماس کردم خرفش همون بود البته می‌دونم تقصیر خودم هم هست. اونم واقعا مشکل مالی داشت حق داشت ولی چون یکی مثل من اویزونش بود هی می‌گفتم دوست دارم بدش نمیومد که باشم  

اخر دیگه بیخیال شدم.٣ ماه آخر ماهی یکبار میدیدمش و اونموقع با یکی آشنا شدم . این فهمید انگار دوباره عاشقم شد منم اون لحظه ازش متنفر بودم تا میتونستم اذیتش کردم. هر چی گفت برگردم گفتم نمیشه ولی آخرش یه ماجراهایی پیش اومد قبول کردم که برگردم بهش 

همینکه نرم و آروم شدم کم کم شدم همون دختر عاشق سابق، این باز بنای ناسازگاری گذاشت. قهر میکرد الکی، پیام جواب نمی‌داد هفته به هفته ازش خبری نداشتم. اخر یه روز رفتم گفتم کی میای خاستگاری؟ گفت نمیام به فکر یه شوهر دیه برای خودت باش تو منو خیلی اذیت کردی. گفتم باشه و چند روز بعد از این حرفش خاستگار قبول کردم و بهشم گفتم که دیه سمتم نیاد چون نمیخام اینم مثل قبلی به هم بخوره.

الان باز دوباره میگه میخام بیام خواستگاری اینبار فرق می‌کنه اما من دیه واقعا بین نفرت و عشق موندم 

کاربری دست ٣ نفره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بگو رسما با خانوادش بیاد 

خیلی وقتا برا دختر پیش میاد ک همزمان دوتا خواستگار براش میاد 

هر دوتا رو میسنجی 

بلخره به یکی جواب میدی 

میگن دعای شما اجابت میشه، برای ازدواجم یه صلوات بفرستید 🙏🩷

عزیزم انقدر ساده لوح نباش

تا ۵۰ سالگي هم که با این آدم باشی همینه

هرگز تو رو نمیخواد

فقط میخواد سرگردون باشی و سر و سامون نگیری

این دندون لق رو بکش بنداز دور 

برای خودت ارزش قائل باش 

بلاکش کن 

عزیزم این آدم نمی‌خواد باهات ازدواج کنه بیخود خودتو معطل کردی اون فقط از این که تو عاشقش باشی و آویزونش باشی خوشش میاد لذت میبره هیچ علاقه ای بهت نداره بلاکش کن برو دنبال زندگیت 

ای جانم عزیزم درکت میکنم گلم ببین اگه اون تورو واقعا میخوادت بزار بیاد خواستگاریتاگه اون یکی خواستگا ...

خو صد بار اسی گفته بیا خواستگاریم گفته نمیام برو شوهر کن

19، 29، 16