2777
2789
عنوان

بین این دو تا خاستکار کدوم رو قبول می کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 25 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برا چی فحش داد. اگ اولی قیافش اوکی هست اولیاگ دومی رو واقعا عاشقشی دومی😁

چون یه بار هم همین بلا سرش اومد از طرف من یکو نیم سال حرفش یک چیزبود که نمیام خاستگاری به فکر ایندت باش. همین که خاستم با یکی آشنا شم اومد به همش زد و منو برگردوند همین که برگشتم کم کم نرم شدم دوباره گفت نمیخام 

کاربری دست ٣ نفره
عشق قدیمیت ک کلی بهت فحش داده و ب احساست توهین کرده رو چرا هنوز میگی عشق؟ مگه گدای محبتی ک ب همچین ...

در کل آدم خوبیه همه آدما فحش میدن البته نمیگم حق داره به من فحش بده دل من از خیلی چیزای دیه شکسته نه فقط فحش

کاربری دست ٣ نفره
در کل آدم خوبیه همه آدما فحش میدن البته نمیگم حق داره به من فحش بده دل من از خیلی چیزای دیه شکسته نه ...

حرفت خیییلی بی ربط بوده هیشکی ب کسی ک دوسش داره واسش ارزش قائله فحش نمیده مگر اینکه شما جوری رفتار کردی ک ارزشی واسه ات قائل نیس

عزیزم دومی رو کلا بذار کنار

این بری سرخونه زندگی هم باز هرچی بشه منت میذاره و فحش میده حذفش کن کلا

چهارسال وقت گذاشتی بیشتر از این وقت نذار

برای اولی هم زمان بده یکم اشنا بشین

شاید درونگراست که سرد به نظر میرسه

تو مانند رگه‌های نور که از بین درختان می‌تابند، کافی و زیبایی...نه آنقدر تاریک نه آنقدر سوزان* مشکل من: نه میتوانم دنیا را آن طور که هست بپذیرم و نه میتوانم دنیا را عوض کنم...**هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت میشه، کمتر وجود داره**🖤💫🪐