2777
2789
عنوان

لطفا یه غذا بگین که نفخ نداشته باشه.

| مشاهده متن کامل بحث + 2014 بازدید | 21 پست
من به پسرم دم کرده نعناع هم میدادم با آب جوشیده و نبات رقیقش میکردم البته دستور دکتر بود گریپ میکسچر هم میدادم دایمتیکن هم میدادم
الان دیگه داره میره تو سه ماه قطره کولیک از میدم خیلی عالی شده نمیدونم میشه به نی نی یک ماهه داد یا نه
زمین گرد است جایی که به نظر پایان میرسد شاید نقطه ای برای شروع باشد
نمیشه که اینارو رو نخوری حتی چایی هم که بخوری نی نی نفخ می کنه باید به نی نی شربت ضد نفخ بدی من نینی 9 ماهشه سه ماه چهارماه اول روزی 1 الی 2 دفعه بهش گریپ واتر میدادم خدا پدر دکترو بیامرزه ظاهرا شربتشم خوشمزه بود چون نی نیم خیلی دوست داشت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم منم مشکل تو را دارم غذاهام خیلی محدود شده...

میوه ه سیبزیجات و غذاهایی که دل درد بچه را تشدید ممیکنن نخور مثه گلابی، هندونه، انجیر، بادمجون، تره ، پیاز، خیار..
گوشت هم عزیزم گوشت گاو و گوساله را میگن سرده و همچنین گوشت خروس. گوشت گوسفند سرد نیست. گوشت شتر خیلی گرمه ممکنه برای بچه خوب نباشه.

سوپ و شوربا بخور. توش جعفری بریز. شوید بریز. اگه دوست داری گشنیز بریز. اینا برای دل درد خوبه. تره اصلا نریز. من برای خودم زیره هم تو سوپ میریزم. هم برای دلدرد خوبه هم شیر را زیاد میکنه.

کلا چیزای سرد برای دل درد بده. اما گرمی هم اگه بخوری در کل خوب نیست. مثلا برفک دهان را میگن گرمی بدتر میکنه . که علاج گرمی خوردن بسیار، خوردن خنکی است مثل عرق کاسنی و تخم ریحونی و خاکشیر
فقط خدا