2777
2789

شوهرم رفته ماموریت عراق ، این بعد مدت ها زنگ زد شنیدم امیرحسین نیست میخوام بیام خونت اومده چتر شده اینجا ، همین سفررو میارم میندازم نون و میزارم شروع میکنه نون خالی خوردن تا سفررو بچینم ، همش حرف میزنه و میخوره حرف زدنشم با داده سرم داره میترکه از جاش تکونم نمیخوره بگه این لیوان چایی و بزارم تو سینک از زیر پام دلم میخواد بره زودتر 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وقتی بچه بودم میرفتم خونش انقد روی خوش نشون نمیداد و گدابازی درمیاورد میگفت گشنته میگفتم نه وقتایی که غذا میاورد برام باقی مونده غذای شب خودش مثلا ۳ تا قاشق برنج با یه بال مرغ واسه دختر ۱۶ ساله 

پیامبر گفتن که :

- هر كس به خدا و روز قيامت ايمان دارد،بايد ميهمانش را گرامى دارد.

- وقتی مهمان بر تو وارد می شود این را بدان که خدا بر تو منّت نهاده که تو را میزبان او قرار داده تا بدین وسیله گناهانت را بیامرزد.

و از حضرت علی :

- مهمان، راهنما به سوی بهشت است. هر کس مهمان را حرمت و گرامی ندارد او پيرو من نيست. 

2810