2777
2789
عنوان

یه بچه گربه خیییلی کوچیک بی پناه مونده نمیدونم چیکارش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 37 پست
اره خواستی نگهش داری خاک مخصوص بگیر خاک باغچه نیار تو خونه. الانم میذاریش تو خاک اگه حساسی اروم با د ...

چشم. ممنونم عزیزم. فردا میرم خاک مخصوص میگیرم و بعدم با دستمال مرطوب گرم تمیزش میکنم

گناه داره دلم نمیاد برش گردونم. چون اونا هم گفتن میذاریمش کنار کوچه

هرچند ساعت یه بار باید بهش شیر بدم؟

چرا دست منو گاز میگیره؟

این یوزر مشترکا توسط دو نفر استفاده میشه.
چشم. ممنونم عزیزم. فردا میرم خاک مخصوص میگیرم و بعدم با دستمال مرطوب گرم تمیزش میکنمگناه داره دلم نم ...

بچه گربه بازیش با گاز و چنگه دیگه منم گربه هام بچه بودن دستام تیکه پاره بود😃 هر چهار ساعت بهش بده اگه خورد. ببین مرغ ریش ریش خیلی ریز هم بذار جلوش شاید خورد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من هفتا گربه دارم دوازده تا توله سگ بزرگ کردمسرما بخوره میمیره حموم تا دو سه ماهگی ممنوعه سر هم که ش ...

بله قطعا تجربه شما با این گفته ها بیشتره.ولی شما نمیدونید گربه و سگ خیلی جون سخت هستن به این راحتی که شما میگید مشکل پیش نمیاد

بزرگترین باری که کودک باید بدوش بکشد، زندگی نزیسته والدین است.

من هفتا گربه دارم دوازده تا توله سگ بزرگ کردمسرما بخوره میمیره حموم تا دو سه ماهگی ممنوعه سر هم که ش ...

دوازده تا توله سگ میخواستید چیکار ؟

بزرگترین باری که کودک باید بدوش بکشد، زندگی نزیسته والدین است.

2805