2777
2789
حرف درست رو از هر کی هست بشنو فارغ از سن و .... ایشون دچار مشکل شده بود بدنش یه مشکلی پیدا کرده بود ...

عزیزم وقتی نظر مینی باید اطلاعات مکفی در اون ارتباط داشته باشی . 

ب۱۲ در کبد ذخیره میشه . بسیار بسیار عجیب ( و در صورت صحت، نادر ) هست شخصی در مدت کوتاهی و صرفا به دلیل گیاهخواری دچار عوارض اینچنینی شود ( انقدر نگران کننده که شمای خواننده ی تاپیک رو دلواپس کند)

عزیزم وقتی نظر مینی باید اطلاعات مکفی در اون ارتباط داشته باشی . ب۱۲ در کبد ذخیره میشه . بسیار بسیار ...

چیزی که صحت نداشته باشه طرف انقدر مداوم براش تاپیک نمیزنه ایشون  مدت ها تاپیک میزد و مستاصل بود 

قطعا ایشون در مدت کوتاه به این عارضه دچار نشده بود و سبک اشتباهی رو پیش گرفته بوده 

چون چیزی رو ندیدیم دلیل بر نفی و نبودنش نیست 

اگه مصر هستید که صحت و سقم اش رو برای خودتون ثابت کنید حتما جستجو کنید بالاخره پیداش میکنید 

من تنها حرفی که از تاپیک اش یادمه میگفت بخاطر مصرف نکردن تخم مرغ بوده و این ویتامین از این طریق براش تامین میشده 

حتی خاطرم نیست مشکلاتی که پیش اومده بود رو شرح میداد و صحبت های پزشک رو 

به هرحال براش ارزو میکنم راهی براش باز شده باشه و حل شده باشه 

خدایی که قدرت در دستشه اراده کنه ناممکن ها ممکن میشه 

امیدوارم خبر خوبش رو ببینیم ♥

بخاطر سنش واقعا نگرانش بودم 

ان شالله معجزه وار راه حل پیدا شده باشه 

یا ابالفضل العباس علمدار 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چیزی که صحت نداشته باشه طرف انقدر مداوم براش تاپیک نمیزنه ایشون مدت ها تاپیک میزد و مستاصل بود قطعا ...

عزیزم خوبه کنی جستجو کنی .. یه سرچ ساده .. و اسامی افراد گیاهخوار جهان .. افراد معروف اعم از سلبریتی و ورزشکاران حرفه ای رو رصد کنی .. بعد با دید بازتر و دانش و آگاهی نظر بدی . 

من گیاهخوار نیستم ولی خب از گوشت قرمز بشدت متنفرم ولی وقتی زایمان طبیعی کردم ووقتی داشتن ب بدنم بخیه میزدن گوشت های بدنم پاره میشدانگار که بخوای پارچه پوسیده رو بدوزی گفتن ب حد کافی گوشت قرمز نخوردی من واقعا نمیتونم بخورم دست خودم نیست

حرف درست رو از هر کی هست بشنو فارغ از سن و .... ایشون دچار مشکل شده بود بدنش یه مشکلی پیدا کرده بود ...

من هم یادمه یه دختر جون به خاطر گیاه خواری علایم ام اس گرفته بود تو همین سایت .وااای خیلی ناراحتش میشدم ...خیلی شرایط بدی داشت

2810