2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شمایی که گیاه خوار هستین آهن و خون بدنتان با چی تامین میشه؟میشه پاسخ بدید بدونم

فکر کنم حبوبات و سبزیجات،والا گوشت و مرغ و ماهی هم میخوریم ولی بازم میگم چی درست کنم تنوع غذاییمون کمه،وای به حال اینکه نصف غذاهارو حذف کنیم

👨‍👩‍👧
نه خداروشکرولی دکترم قرص های ویتامین خارجی برام نوشته بود اونارو میخوردمکه خیلی خوب بود

پیرو کامنتم اینم بگم ک کاملا گیاه خوار نیستم

یعنی گوشت قرمز توی خورش و آبگوشت نمیخورم کباب میخورم

مرغم میخورم ولی ماهی نمیخورم جاش کپسول امگا۳ استفاده میکنم

🫀🖇
اهن بدنتون با چی تامین میشه؟

منابع گیاهی آهن کم نیستند . 

اینکه بدونیم چه چیزهایی رو همراه هم یا جدا از هم بخوریم به ما و بدن ما کمک میکنه . 

گیاهخواران از بابت تأمین ب۱۲ مورد نیازشون ممکن هست کمی دچار چالش شوند که اون هم با دانش تغذیه می‌توانند بدون اشکال رفع کنند . 

منابع گیاهی آهن کم نیستند . اینکه بدونیم چه چیزهایی رو همراه هم یا جدا از هم بخوریم به ما و بدن ما ک ...

کمی نه بلکه به صورت جدی دچار میشن 

یه نوجوانی یه مدت تاپیک میزد سر همین گیاهخواری که انجام داده بود مشکل بدی براش پیش اومده بود به دلیل حذف تخم مرغ 

میگفت همین ب12 یا یه ویتامین دیگه رو میگفت که فقط و فقط تو تخم مرغه 

و بدنش دچار کمبودی شده بود 

خیلی مستاصل شده بود و میگفت دیگه راهی نیست 

وای یادش افتادم چقدر ناراحتش بودم ان شالله خدا مشکلش حل کنه سلامتیش به دست بیاره 

یا ابالفضل العباس علمدار 
کمی نه بلکه به صورت جدی دچار میشن یه نوجوانی یه مدت تاپیک میزد سر همین گیاهخواری که انجام داده بود م ...

اینکه ارجاع میدی به تاپیک یک نوجوان در نی نی سایت کار عجیبی ست!! 

قطعا منابع مطالعاتی و تحقیقاتی موثقی در این ارتباط وجود داره . 

من از پنج سالگی گیاهخوارم . 

بهترین منابع ب۱۲تمامی مشتقات حیوانی هستند .. گوشت ها .. تخم مرغ .. لبنیات . 

غلات ،سویا ،قارچ ،شیرهای گیاهی غنی شده،اسفناج و چغندر هم منابع گیاهی ب۱۲ محسوب میشن که البته چندان نیاز فرد رو رفع نمیکنند .. گیاهخواران اغلب از مخمرها که از این لحاظ بسیار غنی هستند استفاده میکنند . 

اینکه ارجاع میدی به تاپیک یک نوجوان در نی نی سایت کار عجیبی ست!! قطعا منابع مطالعاتی و تحقیقاتی موثق ...

حرف درست رو از هر کی هست بشنو 

فارغ از سن و .... 

ایشون دچار مشکل شده بود بدنش یه مشکلی پیدا کرده بود و قابل حل نبود 

مدت ها تاپیک میزد 

و گفته های دکترش و مشکلش رو توضیح داد 

ایشون حرف نبود انعکاس و نتیجه کار بود 

شاید جستجو کنی پیداش کنی 

چون روحیه ام حساسه نمیتونم دنبالش بگردم حتی یاداوریش خیلی ناراحتم کرد 

یا ابالفضل العباس علمدار 
2810