2777
2789
عنوان

خیلی سخته مادر خونسرد داشته باشی اما مادرشوهر خونگرم😓

| مشاهده متن کامل بحث + 889 بازدید | 57 پست
من دیشب اونجا بودم هی میگفت برید☹️

من دوماه و نیم نرفتم عین خیالم نیست

بابام گفت بیا بخواب اینجا پیشمونی خیالمون راحتتر

مامانم در جا گفت نه کجا بیاد بمونه خودش مزاحم بقیه نشه اصلا من نمیخواستم برم هیچی نگفتم حالا اگه بچه های دیگه اش بودن زودتر جاشونو حاضر می‌کرد که بیان استراحت کنن

قسمت مام همینه من دیگه بعد این همه سال عادت کردم

اینقدر حرکات دیدم که سر شدم شمام کم کم سر میشی

فقط 9 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تا جایی که بشه یه کار کوچیک مامانم کنه بزرگ نشون میدم برای همسرم یه وقتا خودم میگم میایم میگم دعو ...

منم   ولی عزیزم من هشت ساله ازدواج کردم  خودش کم کم میفهمه  بعدشم  اون پیش شوهرم هی میگه دیرتون نشه نمیریرد

خدانکند اونی ک دوسش داری لمست کند حتی دستش بهت بخورد چنان آلوده اش میشوی ک هرگزفراموشت نمیشود
خیلی سخته درکت می‌کنم چون شوهرامون تو به خانواده دیگه بزرگ شدن سردی و درک نمیکنن منم یه وقتا شوهرم م ...

من واقعا راجب این موضوع صحبتی ندارم هم اذیتم میکنه هم مهم نیست نمیدونم چی بگم .ولی حلوی همسرم حجالت میکشم

دوستای نینی سایتی رو مثل خواهر دوست دارم اگه حرفی میزنم لحنم خوب نیست یا فک میکنی با منظور بدی گفتم لطفا ببهش و به دل نگیر قصد بدی ندارم🥲❤️    دو جمله بخوام بذارم امضام باشه اینه که...  زیبای من به خانواده ادمی که قصد داری باهاش ازدواج کنی به تک تک رفتار هاشون دقت کن اگه اون رفتارها رو اعصابت بود بعدا با همسرت هم به مشکل میخوری چون ایشون هم بچه همون خانواده ست و رفتار کردارش به اونا شبیه هستش همسر شما ادم متفاوتی از خانوادش در ۹۹ درصد مواقع نیست خودتو گول نزن 🙄خواهر عزیزم اگه اوضاع زندگی مشترکت خوب نیست و تو داری تمام تلاشتو میکنی ولی طرف مقابلت فقط نگاه میکنه یعنی حتما تو لایق ادمی بهتر از ایشونی و ایشون داره راه رفتنو برات باز میکنه! طلاق نه زشته نه ابرو ریزی هست و نه حرف مردم تورو خوشبخت و بدبخت میکنه برای خودت باش و برای خودت زندگی کن مردم تو براشون اهمیت نداری امروز درباره تو حرف میرنن و فردا درباره یکی دیگه  🥸🥸 درضمن بچه دار شدن نیاز به فکر کردن و سبک سنگین کردن داره عزیزم همینجوری سه چهارتا نزا لطفا🙄❤️
من دوماه و نیم نرفتم عین خیالم نیستبابام گفت بیا بخواب اینجا پیشمونی خیالمون راحتترمامانم در جا گفت ...

اره من خیلی وقت نیست از خونشون اومدم بیرون ولی بابای منم خیلی مهربونهه.  کار شوهرم طوریه که بعضی شبا دیر. میاد خونه یا باهاش میرم یا تنها میمونم خونه خودمون اصلا عذابع برام برم اونجا ثبتایی که خوش اخلاقه خوبه ها اما وقتی اعصاب نداره دوست ندارم برم از اول هم همین بود مجرد بودم جرات نمیکردم آشپزی کنم یا غذا اضافه تر بخورم روم نمی‌شود 

من واقعا راجب این موضوع صحبتی ندارم هم اذیتم میکنه هم مهم نیست نمیدونم چی بگم .ولی حلوی همسرم حجالت ...

بیخیال عزیزم بچسب به شوهرت و زندگیت دیگه همینه دیگه فقط یه جوری رفتار کنیم بعدا عذاب وجدان نداشته باشیم

اره من خیلی وقت نیست از خونشون اومدم بیرون ولی بابای منم خیلی مهربونهه. کار شوهرم طوریه که بعضی شبا ...

پس اخلاقش همینه یه عمر همین بوده و نمیشه تغییرش داد و باید سوخت و ساخت ازش فاصله بگیر نه برو نه زنگ بزن بزار ببین واکنشش چجوری میشه شاید به خودش بیاد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تازه ازدواج کردم زمان میبره برام عادی بشه

میفهمم عزیزم اما اصلا مقایسشون نکن هر کس یه اخلاقی داره دیگه انشاالله همیشه رابطت با مادر شوهرت به خوشیو شادی باشه

زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!
روزی دوبار زنگ میزنه

فاصله اتو حفظ کن یه بار جواب بده ده بار نده بگو دستم بند بود خونه مادرشوهرم بودم هزارتا دلیل دیگه اگر خیلی گلگی کرد اون وقت گلگیر کن بگو خودت خواستی و حرف دلتو بزن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب عزیزم بچه که مهمون نیست

باور کن راه اینکه آسونتر زندگی کنیم اینه که از لحاظ فکری هم مستقل بشیم.

اونا الان یه خونواده ی جدان توام یه خونواده ی جدا دازی. سخته پذیرفتنش اما واقعن حقیقته