2777
2789
عنوان

خیلی سخته مادر خونسرد داشته باشی اما مادرشوهر خونگرم😓

| مشاهده متن کامل بحث + 889 بازدید | 57 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی واقعا نعمت خوبیه حداقل مهر مادری داری ...

مهر مادری از سمت مادر خودم میخوام مادرشوهرم همه کاری میکنه منت هم نمیزاره ولی دیدم پشت زن داداشش مثلا گفته براش فلان کار و کردم خونه من بود مادر خودش هیچی 

مامان منم پسراشو بیشتر میخواد مادرشوهرمم همه ی بچه هاشو میخواد جز شوهر من، شوهرم تو فقط واسه حمالی م ...

بچسب به خودت و شوهرت ‌ بچه هات بیخیال همه فقط یه جوری باهاشون رفتار کنن وقتی مردن عذاب وجدان نداشته باشی 

تقریبا مام همینیم

البته نه به این شدت

ولی کلا مادرشوهرم گرمتره، دردرس تره، دلسوزتره عملی، یعنی نامانم غصه میخوره، ولی فقط غصه میخوره، اما مادرشوهرم تلاش میکنه مشکل حل شه، پرانرژیه حتی تو چهره، گرچه یه سری اخلاقاش پسند من نیست، ولی در کل خیلی خوبه

چه میشه کرد

همینک پدر مادرامون بالا سرمونن الهی شکر، یوقتا دلم کیخواد مامان منم زنیت و انرژی داشته باشه، بدونه چی بگه چیکار کنه... ولی با خودم میگم منک نمیتونم عوضش کنم، فقط میتونم خودم اون مادری بشم ک تو رویاهامه

مثلا من زایمان کردم، زایمان اول ک مادرشوهرم و شوهرم پشت بلوک زایمان موندن، مامانم رفت خونه، بدنیا اومد زنگش زدن، دومی هم بیمارستان خصوصی بود، مادرشوهرم و شوهرم تا لحظه زایمان کنارم بودن، گرچه بنده خدا دل نداشت مبخواست بره ولی موند پیشمون، فرداش هم ک مرخص شدم اومدن بیمارستان... بعد سرمیدون رفتن سمت خونشون... ک مهمونی دعوت بودن عصرش... فک کن من تازه زایمان کرده بودم... مادرشوهرم و خواهرشوهرم اومدن پیشم تا شب، باز مامانم شب اومد یه سر زد و رفت.

🌿الهي رِضاً بِقَضائِكَ و تَسْليماً لِامْرِكَ وَ لا مَعْبودَ سِواكَ يا غِياثَ الْمُستَغيثين؛ 
تقریبا مام همینیمالبته نه به این شدتولی کلا مادرشوهرم گرمتره، دردرس تره، دلسوزتره عملی، یعنی نامانم ...

عزیزم درکت می‌کنم حالا مامان من برای کار و اینا دلسوز تره خونمون میاد خونمو برق میندازه تند تند کارام میکنه مادرشوهرم فقط غذا درست میکنه هیچ کاری دیگه نمیکنه ولی به قول تو با سیاست با زبون هست چیزی که مادر من نداره

بچسب به خودت و شوهرت ‌ بچه هات بیخیال همه فقط یه جوری باهاشون رفتار کنن وقتی مردن عذاب وجدان نداشته ...

شوهرم از این مرداییه که معتقده جانم فدای مادر جانم فدای پدر 

یعنی مادرش اگه یه غذایی درست میکرد و ما موقع خوردن می‌رسیدم ، پشت در هنوز داخل نرفته غذا رو نخورده از دماغ من درمیاره که مادر من پخته تو آماده میخوای بری بخوری 

همش به خاطرشون باهم جنگ داریم 

اصلا خانوادش به چشم من یه سری آدم هستن که شوهرم همش به خاطرشون عذابم میده

چه عجب تاپیک نزدید که مادرشوهرم برام تولد میگیره یعنی منظوری داره؟؟؟آخه اینجا مادرشوهر عسل هم بده به ...

نه عزیزم مگه آدم نیستم که همچین تاپیکی بزنم اتفاقا خیلی بابت هرچیزی ازش تشکر می‌کنم احترام بهش میزارم وقتی اونجام الکی ناراحت نمیشم داستان درست نمیکنم ولی محبت از سمت خانواده خودمم میخوام 

منم دقیقاااا عین تو ام و زیاد نمیرم دیگه 

بعد شوهرم همش میگه زنگ بزن دعوتشون کن بگو شب میریم خوتشون ...

من پنهانی گریه میکنم جون اصلا ارتباطمون اینجوری نیست 💔💔

و مادرشوهرم فرشته ست

دوستای نینی سایتی رو مثل خواهر دوست دارم اگه حرفی میزنم لحنم خوب نیست یا فک میکنی با منظور بدی گفتم لطفا ببهش و به دل نگیر قصد بدی ندارم🥲❤️    دو جمله بخوام بذارم امضام باشه اینه که...  زیبای من به خانواده ادمی که قصد داری باهاش ازدواج کنی به تک تک رفتار هاشون دقت کن اگه اون رفتارها رو اعصابت بود بعدا با همسرت هم به مشکل میخوری چون ایشون هم بچه همون خانواده ست و رفتار کردارش به اونا شبیه هستش همسر شما ادم متفاوتی از خانوادش در ۹۹ درصد مواقع نیست خودتو گول نزن 🙄خواهر عزیزم اگه اوضاع زندگی مشترکت خوب نیست و تو داری تمام تلاشتو میکنی ولی طرف مقابلت فقط نگاه میکنه یعنی حتما تو لایق ادمی بهتر از ایشونی و ایشون داره راه رفتنو برات باز میکنه! طلاق نه زشته نه ابرو ریزی هست و نه حرف مردم تورو خوشبخت و بدبخت میکنه برای خودت باش و برای خودت زندگی کن مردم تو براشون اهمیت نداری امروز درباره تو حرف میرنن و فردا درباره یکی دیگه  🥸🥸 درضمن بچه دار شدن نیاز به فکر کردن و سبک سنگین کردن داره عزیزم همینجوری سه چهارتا نزا لطفا🙄❤️
مادرش‌هرت منت نمیزاره سرت؟ جاری هم داری با اون چجوریه؟

نه اصلا خیلی خوبه

با جاریم مثل من نیست باهاش معمولی تره ولی کلا اخلاقش خوبه با همه

خواهر شوهرم ازم کوچیکتر بود تو کرونا ۳ ماه اومد شهر ما بهش درس دادم باردارم بودم پزشکی قبول شد ازین رو من عزیز خانواده شوهرم  

ولی مامانم هر کاریم بکنم اصلا نمیبینه کلا شخصیتش ناراحته و همیشه دنبال حاشیه و دعواست خیلی خاله زنکه پوستمو کنده

Love your self💜 عشق یعنی همسرم و دخترم