2777
2789
عنوان

خیلی سخته مادر خونسرد داشته باشی اما مادرشوهر خونگرم😓

| مشاهده متن کامل بحث + 889 بازدید | 57 پست

ما خانوادمون راانتخاب نمی‌کنیم ولی خانواده همسرمون چرا ما انتخاب میکنیم

شمام یکی از بهترین هاشو انتخاب کردی 

یکم تولدم بود از یکم قراربیاد هنوز نرسیده

تازه همون روزم خبردارشد که بچه دارشدم یه تبریک هم نگفت

قدر بدون اسی مامان های همه تعریفی نیستن خیالت راحت نمونه اش خودمن 

میگه نیا خونمون هرموقع خودم تونستم میام بهت سرمیزنم استراحت مطلقم و کارنمیتونم بکنم و مجبورم کمکی بگیرم

پس ببین خیلی هامون شبیه همیم فقط تو این وسط شانس آوردی و یه مادرشوهر خوبم داری

فقط 9 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شوهرم از این مرداییه که معتقده جانم فدای مادر جانم فدای پدر یعنی مادرش اگه یه غذایی درست میکرد و ما ...

شوهر منم خیلی مادر دوست قربون صدقه اش بره کمک مالی به خانواده اش کنه مردا اکثرا این اخلاق دارن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من که جفتشو ندارم عزیزم ، قدرشو بدون ، سعی کن شرایطت بپذیری غصه خوردن فایده نداره 

زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!

این همه سال دخترش بودی مجردبودی ب اخلاقش عادت نکردی بعدشم مادرشوهر خوب نعمته خدا تورو خواسته که اگه این همه سال از مادرت سردی دیدی الان بامادرشوهرت جبران بشه چرا هی مقایسه میکنی دست مادرشوهرتم درد نکنه خداعمرباعزت بهش بده والا خوشی زده زیر دلت توهم

منم دقیقاااا عین تو ام و زیاد نمیرم دیگه بعد شوهرم همش میگه زنگ بزن دعوتشون کن بگو شب میریم خوتشون . ...

خیلی سخته درکت می‌کنم چون شوهرامون تو به خانواده دیگه بزرگ شدن سردی و درک نمیکنن منم یه وقتا شوهرم میگه نمیریم اونور من خودم باید بگم میایم

این همه سال دخترش بودی مجردبودی ب اخلاقش عادت نکردی بعدشم مادرشوهر خوب نعمته خدا تورو خواسته که اگه ...

نه چه خوشی ؟ من قدردان محبت خدا بعد مادر همسرم هستم اما طبیعیه دلم محبت مادر خودم و بخواد 

والا همینکه گفتی مادرم میاد تمیزکاری میکنه یعنی دلسوزه. هر آدمی اخلاقای خودشو داره. اصلن ممکنه مادر شما به هزار و یک دلیل افسردگی پنهان داشته باشه یا هرچی.

بجاش تو محبت کن بهش، براش تولد بگیر دوسش داشته باش مراقبش باش.

خدا مادرشوهرتم حفظ کنه 

والا همینکه گفتی مادرم میاد تمیزکاری میکنه یعنی دلسوزه. هر آدمی اخلاقای خودشو داره. اصلن ممکنه مادر ...

ممنونم عزیزم ان شالله.  ببین از وقتی یادمه حرف بزرگ و بی حوصله بود همیشه مهر مادری میخواستم خودمم الان سرد شدم قربون صدقه کسی نمیتونم برم نمیتونم کسی و بغل کنم نمیتونم برقصم تو جمع 

مادر منم همینه اینقدر خجالت میکشم پیش همسرم

من تا جایی که بشه یه کار کوچیک مامانم کنه بزرگ نشون میدم برای همسرم یه وقتا خودم میگم میایم میگم دعوت کرده و رو نمیدم شوهرم ازش انتقاد کنه ولی تو خودم میشکنم