2777
2789
عنوان

تغییر نام خانوادگی

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 18 پست
حالا شرایط تغییر نام خانوادگی چیه؟ شرایط خاصی میخواد؟

اول اینکه یا باید فامیلی باشه که معارض نداشته باشه تو اون حوزه ثبتی یا اگر معارض داشته باشه یعنی افرادی توی اون حوزه فامیلیشون رو اون فامیلی که میخواین گذاشته باشن باید از اون اولین فرد یا کسی از نواده هاش که اون فامیلی رو داره اجازه بگیرین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نمیخوام شناسنامه بچه ها با توضیحات باشه . خب برای پدر نوشتن دیگه؟؟

چرا نمیخوای؟

فامیلی بچه از پدر گرفته میشه پدر هر تغییراتی ایجاد کنه برای بچه ها هم تغییر پیدا میکنه 

تو ثبت احوال یا هر جای دیگه فامیلی بچه هاتون فامیلیه فعلیه اگه عوض بشه همچنان همه جا فامیلیه قبلیه باید تو شناسنامه یه چیزی باشه که ثابت کنه قانونی عوض شده

نلایک
حالا شرایط تغییر نام خانوادگی چیه شما میدونیدشرایط خاصی میخواد عایا باید چیکار کنیم کلاهرچی خودمون ب ...

الان حتما قوانین تغییر کرده 

ولی بابام عوض کردنی یه لیست فامیلی دادن بهمون که انتخاب کنیم در اصل فامیلی خریدیم 

بابا بزرگ من که میشه بابای بابام با ثبت احوال اون زمان شوخی داشتن سر رفاقت و شوخی یه فامیلی مضخرف گذاشته بود و بابا بزرگم هر ده تا بچش همین فامیلی شدن 

بابای من فامیلیشو‌ برگردوند به فامیلی پدر بزرگش 

ولی ثبت احوال قبول نمیکرد میگفت میری تو محل ادعای ارث و میراث میکنی 

ما یه فامیلی که فامیلی بابابزرگ بابام نزدیک بود بدون پسوند خریدیم 

فک کنم دلیل قانع کننده بخواد برای تغییر

نلایک