من 2 روزی یه بار میرم حموم یعنی در هفته 3 یا 4 بار
حالا اسکراب بدن رو هر بار بعد حموم بزنم یا در هفته 1 بار؟
خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
من هفته یبار میزنم البته فعلا دارم نمک بدن استفاده میکنم
اون دیگه چیه؟
من کرم و اسکراب استفادع میکنم میخوام بادی اسپلش رو هم بهش اضاف کنم
اون هم تقریبا کار اسکراب انجام میده فقط پوستو ضد عفونی میکنه و ماندگاری بوش هم بالاس خاصیت روشن کنند ...
چه مارکیش خوبه