2777
2789
عنوان

شوهرم همش به جاری جدیدم نگاه میکرد

| مشاهده متن کامل بحث + 7158 بازدید | 153 پست

اهل کجایین ؟شوهراتون هم خوشگلن؟

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم ولی خدایی اون خیلی قشنگ تره

تو هم بعد از بارداری خیلی. به خودت برس عاشقه خودت باش سعی کن بهترین باشی صورته شیکی داری چشمات شیطونه خداروشکر خوشگلی ولی میتونی بیشتر و بیشتر هم خوشگل بشی

میخای از جاریت جذابتر بشی تا شوهرت بجای اون تو رو نگاه کنه! مسابقه کی خوشگلتره است دیگه، جلوی اونو‌که نمیشه بگیری، پس مژه بذار، ناخن بذار، فیلر بزن، باشگاه برو، خلاصه روز و شبتو بذار واسه چهره و اندامت، چاره چیه

خییییییییییییییلی زیبایی استاتر جاریت هم زیباست اما زیبایی تو طبیعی تره خودت رو مقایسه نکن خیلی قشنگی خودت رو دست بالا بگیر اعتماد به نفس داشته باش

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن
اره خدایی محشره ولی خوب خیلی باز میگرده خیلیم حاضر جوابه اما پیش همشون عزیزه

استاتر اگ عکست نتی نیست ومارو ایستگاه نکرد باشی خودت صدبرابر زیبا تری وجذاب تری

هرچند عکس جاریت احساس میکنم نتی چون قبلا دیدم اما چهره جاریت خوشگل کدی وبنظرم اصلا اون خوشگل خیره کننده ای ک میگفتی نبود یچیز خوب بود اما معمولی اون جذاب وزیبایی ک ازش حرف میزدی نبود

استاتر اگ عکست نتی نیست ومارو ایستگاه نکرد باشی خودت صدبرابر زیبا تری وجذاب تریهرچند عکس جاریت احساس ...

عزیزم مگه دیونم یا بانو شوخی دارم خوب از پروفایلش برداشتم برای خودمم برش دادم نمی‌دونم اگه باور ندارید چرا نظر میدید