2777
2789
عنوان

شوهرم همش به جاری جدیدم نگاه میکرد

| مشاهده متن کامل بحث + 7158 بازدید | 153 پست
پس میخواستی از کجا رد بشهاینچا بحث نگاه هستهمسر شما هم تو اون مجلس کم نگاه نکرده

شما بودی اونجا؟

همسرم صدام میزنه:گل بانو👉این امضای قبلیم بود....همسرم صدام میزد گل بانو‌ ولی از مامانم یاد گرفته بود.مامانم همیشه صدام میزدن گل بانو....وقتی مامانم یکدفعه ای تنهام گذاشت و آسمونی شد به شوهرم گفتم دیگه صدام نزن گل بانو....مامانم گل بانوشو با خودش برد زیر خاک😔
خب منم گفتم حال حسش خراب نباشه شاید همینجوری چشمش میخورده

خدا کنه اینطوری که شما گفتین باشه 

منم دلم نمیخوات حالش خراب باشه

ولی هس 

کلا بعضی منظوری ندارند ولی خیلی میخ میشن 

ما که تو دلشون نیستیم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر چندش کسی که به زن برادرش چشم بد داشته باشه هرزست خانما شماها هم همش نگید همه مردا همینن دیگه چقدر جامعه خراب شده که همرو میگید همین شکلین تو خانواده هم باید انقدر کثافتکاری باشه؟

استارتر تو هم با این سن کم واسه چی دوتا بچه پشت هم آوردی بعدم حامله ای چه توقعی داری از خودت منم حاملم حوصله خیلی چیزارو ندارم خیلی چیزایی هم که گفتی ضرر داره توبارداری

میشه برای حاجتم ی صلوات بفرستید😍😍مرسی❤️

عکس جاری بی زحمت 

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 

از رنگ موهای گیاهی و طبیعی که هست استفاده کن تمام داروخانه ی های سنتی و گیاهی دارن

حجاب از نظر ائمه علیهم السلام: *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم از حضرت جبرئیل سوال نمود که آیا فرشتگان خنده و گریه دارند؟ جبرئیل فرمود: بله. زمانی است که زن بی‌حجابی و بدحجابی می‌میرد، و بستگان او را در قبر می‌گذارند و روی آن زن را با خشت و خاک می‌پوشانند تا بدنش دیده نشود. فرشتگان می‌خندند و می‌گویند: تا وقتی که جوان بود با دیدنش هر کسی را تحریک می‌کرد و به گناه می‌انداخت، او را نپوشاندند، ولی اکنون که مرده و همه از دیدنش نفرت دارند او را می‌پوشانند! *رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم : یک گروهی که وارد جهنم می‌شوند، زنان بدحجاب هستند. (کنزالعمال، ج ۱۶، ص ۳۸۳) *امام صادق علیه السلام: برای زن مسلمان، جایز نیست که روسری (مقنعه) و پیراهنی بر تن کند که بدنش را نپوشاند. (وسایل الشیعه، جلد ۳۰، ص ۵۱۸۱) *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم : هر زنی که به خداوند سبحان و روز قیامت ایمان دارد، زینتش را برای غیر شوهرش آشکار نمی‌کند و همچنین موی سر و مچ [پای] خود را نمایان نمی‌سازد و هر زنی که این کارها را برای غیر شوهرش انجام دهد، دین خود را فاسد کرده و خداوند را نسبت به خود خشمگین کرده است… (مستدرک حاکم، ج ۲، ص ۵۴۹) من به آدمهای بد زندگیم یه تشکربزر گ بدهکارم اونا بهم یاد دادن عاشق خودم باشم

مامانم میگه دختر فلانی چقددررررر خوشکله در صورتی که من میبینمشون میگم کجاش خوشکله خیلیم زشته،ملاک زیبایی تو آدما متفاوته،شاید شوهر داشته ایراداشو نگاه میکرده،مثلا من یبار دیدم شوهرم داره به جاریم نگاه میکنه،من به روش نیاوردم اما وقتی اومد خونه گفت چرا اینجوریه جاریت، چرا قوز میشینه ،به یه جا خیره میشه مثل کسخولا، چیزایی رو متوجه شده بود که من دقت نکرده بودم

دوتا بچه واسه جیتونه وفتی شوهرتون نفهم و بی شعوره بعدشم تو که حال نداشتی چرا دوتا بچه زاییدی بازآید ...

همینو بگو بچه خیلی دوست دارم ولی الان کلا از هر دوشون پشیمونم که من اصلا جوونی نکردم

چقدر چندش کسی که به زن برادرش چشم بد داشته باشه هرزست خانما شماها هم همش نگید همه مردا همینن دیگه چق ...

اصلا نمی‌دونم چرا من دوتا بچه آوردم اصلا اشتباه کردم ازدواج کردم من یه دختر دانشجو بودم حالا یه زن حامله 

من 23سالمه اون 20فاصله سنی آنچنانی نداریم ولی خوب من 2تا بچه دارم

،یه روز بچه هام داشتن عکسای چند سال قبلمو نگاه میکردن ،به من گفتن مامان چقدر پیر بودی الان خیلی بهتر شدی جوونتر و خوشگلتر شدی!🤗بعد از زایمانم اینقدر رنگ پریده لاغر شده بودم که میگفتن مثل معتادا شدی،از ویتامین و آهن غافل نشو خیلی تو زیبایی تاثیر داره