2777
2789
عنوان

شوهرم همش به جاری جدیدم نگاه میکرد

| مشاهده متن کامل بحث + 7158 بازدید | 153 پست

اون بچه تو بغلت رو میدادی به شوهرت که هم حواسش جمع زندگی خودش بشه هم تو کمتر خسته باشی.

برای عروسی یه لباس خوشگل بخر. دمپایی گشاد لژدار ولی راحت پیدا کن. اکستنشن کلیپسی یا کلاه گیس خوب و طبیعی هم بخر.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کی گفته همه مردها همینن؟

حیا هم واسه چشم مرد خوبه هم پوشش زن؛

من یه مهمونی مختلط رفتم اونم چون اشنا بودن مجبور بودم و گرنه هیچوقت نمیرم از این مهمونیا

همسرم مجبور بود از بین خانوما رد شه تا برسه تو حیاط

جوری از اون وسط رقصا سر پسرمو گرفت و رد شد که کلی خندم گرفت و بهش افتخار کردم تو خیابونم همینه 

نخواستم به شما استارتر خدای نکرده فخر بفروشم ولی خواستم بگم این چیزا رو عادی نکنین چون عادی نیس

همسرم صدام میزنه:گل بانو👉این امضای قبلیم بود....همسرم صدام میزد گل بانو‌ ولی از مامانم یاد گرفته بود.مامانم همیشه صدام میزدن گل بانو....وقتی مامانم یکدفعه ای تنهام گذاشت و آسمونی شد به شوهرم گفتم دیگه صدام نزن گل بانو....مامانم گل بانوشو با خودش برد زیر خاک😔

بعد من الان باردار نیستم رنگ مو ندارم موهام مشکی برای عروسیم هایلایت کرده بودم اون همه هم پول داده بودم همشو بعد چند ماه قیچی کردم ریختم زمین موهای خود آدم از رنگ شیک تره اما هراز گاهی برای شوهرت به آرایش ملایم کن

آمده ام تو به داد دلم برسی🖤
هیزی مردای دور و برت رو به همه نسبت نده

اولا درست صحبت کن 

بعدش شما سادگی رو ربط به همه نده

همه مردهای دنیا به زن نگاه میکنن 

اما یکی طبیعی تر و معمول تر یکی هیز تر 

میخوای باور کن میخوای نکن

بعضیا جوری خوشکلن که آدم مجذوبشون میشه ،منم به خوشکلا نگاه میکنم آیا هیزم؟

منظورم چیز دیگه بود

اینجا  استارتر منظور ش جاری جدیده 

خانمهای زیبا دیدنی ند 

یعنی اقاشون اونا رو هم میبینه میخ میشه

نباید باشه دیگه 

حالا یه نگاه ولی میخ شدن 

که استارتر این طوری حالش خرابه 

انقدر مردا رو با جمله اینکه همه مردا همینن پررو نکنین

والا ما هم پسر خوشگل میبینیم چشممون بهش میخوره چند لحظه خیره میشیم بهش ولی با نگاهمون قورتش نمیدیم که 

یکم شخصیت و حیا هم خوبه داشته باشیم چه مرد چه زن

همون نیوشام 
کی گفته همه مردها همینن؟حیا هم واسه چشم مرد خوبه هم پوشش زن؛من یه مهمونی مختلط رفتم اونم چون اشنا بو ...

پس میخواستی از کجا رد بشه

اینچا بحث نگاه هست

همسر شما هم تو اون مجلس کم نگاه نکرده

شما مدام میگی اون خوشگل تره انرژی از خودت دور کن ناخواسته حس منفی به خودت زندگیت میدی.رو اعتماد به نفست کار کن

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان