2777
2789
عنوان

سوالاتی که هیچوقت به جوابش نرسیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 30 پست

اگر خدا سرنوشت انسان رو از قبل تعیین کرده پس اختیار و انتخاب که به انسان داده چی میشه؟

و یا اینکه چطور دعا و طلسم که البته اعتقادی هم بهش ندارم میتونه زندگی یه نفر رو مختل کنه و اختیار و قدرت تصمیم گیری از اون فرد بگیره؟

خیلی سوال ها هست که هیچ وقت به جوابش نرسیدم

«ظرفیت غم و غصه خوردن من تکمیل است ، غم هایتان را برای من نیاورید »سنگدل و بی احساس نیستم فقط حال دلم خوب نیست🙂 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینکه بعد از دنیای آخرت دیگ چه دنیایی هستش و ما انسان ها و دنیا چی میشیم آخرش فکرش دیوانم میکنه

نه من شک ندارم زندگی پس از زندگی یا کتابهای فراوان خواندم

ببین ما چطور روح داریم الان نفس داریم این نفسی که با هامون حرف میزنه درونمون روح ماست 

این بعد از مرگ هم همونه . 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...
اینکه بعد از دنیای آخرت دیگ چه دنیایی هستش و ما انسان ها و دنیا چی میشیم آخرش فکرش دیوانم میکنه

شاید دنیای آخرتی وجود نداشته باشه 

-آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟!  «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))
چرا آدمها انقدر بد شدن؟کلا انگار یه مرض واگیردار شده توی دنیا ؟چه اتفاقی افتاده که دیگه هیچکس به هیچ ...

متاسفانه:(

درخواست دوستی با احترام نمی پذیریم.  قوی باش،مثل یک لبخند پر از بغض✨🖤. کاربری ۴ نفره✨🎀    با افتخار دختران کوروش بزرگ👸🏻💗  فوتبال واسه ما یعنی زندگی   esteghlal&real madrid    Hala madrid  
همینطوریش در طول روز کلی سوال تو ذهنم هست که جوابی براش ندارم بعد الان ک باید یادم بیاد نمیاد چرا؟😕 ...

واای منم اینجوریم

درخواست دوستی با احترام نمی پذیریم.  قوی باش،مثل یک لبخند پر از بغض✨🖤. کاربری ۴ نفره✨🎀    با افتخار دختران کوروش بزرگ👸🏻💗  فوتبال واسه ما یعنی زندگی   esteghlal&real madrid    Hala madrid  
نه من شک ندارم زندگی پس از زندگی یا کتابهای فراوان خواندمببین ما چطور روح داریم الان نفس داریم این ن ...

میدونم گلم منظورم اینه بعد از بهشت و جهنم ما انسان ها چی میشیم . بالاخره اون دنیام تموم میشه دیگ آخرش ما و دنیا چه خواهیم شد

میدونم گلم منظورم اینه بعد از بهشت و جهنم ما انسان ها چی میشیم . بالاخره اون دنیام تموم میشه دیگ آخر ...

نه اونجا بی نهایت هست و دقیقا انسان تصوری از بی نهایت نمیتونه داشته باشد 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...
شاید دنیای آخرتی وجود نداشته باشه

قرآن رو بخونید متوجه میشید دنیای آخرت وجود داره

میدونم گلم منظورم اینه بعد از بهشت و جهنم ما انسان ها چی میشیم . بالاخره اون دنیام تموم میشه دیگ آخر ...

اون دنیا تموم نمیشه

بی نهایت مطلق و‌جاودان هست

بارها در قران اشاره (و در ان جاویدان خواهد ماند)

حالا ایه شو پیداکنم براتون میزارم

«ظرفیت غم و غصه خوردن من تکمیل است ، غم هایتان را برای من نیاورید »سنگدل و بی احساس نیستم فقط حال دلم خوب نیست🙂 

اون دنیا تموم نمیشهبی نهایت مطلق و‌جاودان هستبارها در قران اشاره (و در ان جاویدان خواهد ماند)حالا ای ...

ولی یکم ترسناکه اینکه یه چیزی هیچوقت تموم نشه

2810