2777
2789

سلام خانمای عزیز ۵ روزه علائم شدید دارم دل درد کمردرد سردرد عصبی شدت ،ولی نمیشم ،خون نمیاد راحت شم ،رفتم دکتر سونو دادم یه کیست داشتم ۳ سانت ،آندومترم ۱۸ شده بود بخاطر عدم خونریزی ،مجردم، دکتر فقط دوتا آمپول پروژسترون بهم داد که زدم ۳ روزه زدم ولی بدون نتیجه ، شما راهکاری تجربه ایی دارین بمن بگین بخدا دارم زجرکش میشم😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم من می‌خوام پریود بشم درد دارم نمیشم راهکار که انجام دادم جواب گرفتم 

زعفرون . عرق گاو زبون عرق آویشن با نبات همرو باهم قاطی میکنم میجوشونم توی سه چهار نوبت میخورم بعد پریود میشم یا فرداش یا چند ساعت بعدش

واییی عزیزم منم مشکل تورو داشتم یعنی ۴ ماه پریود نشدم درد پریود داشتم ولی خونریزی نه رفتم دکتر منم کیست داشتم برا منم امپول داد بعدش دارو داد با دارو پریود میشدم اصلا تاعثیر گذاری نبود

خوردم ،داروگیاهی هم خوردم فایده نداشت

قبلا تو یه تاپیک تو همین نی نی سایت این راه رو گفته بود جواب میده حتما

منم امتحان کردم جواب داد

نصف لیوان عرق زنیان + نصف لیوان رازیانه رو قاطی کن بخور 

تا زمانی که پریود بشی ادامه بده 

من ده روزه علائم پریود دارم ولی نمیشم هرچی زعفرون و زنجبیل و اینا خوردم اصلا فایده نداشت دارم عذاب م ...

قبلا تو یه تاپیک تو همین نی نی سایت این راه رو گفته بود جواب میده حتما

منم امتحان کردم جواب داد

نصف لیوان عرق زنیان + نصف لیوان رازیانه رو قاطی کن بخور 

تا زمانی که پریود بشی ادامه بده 

قبلا تو یه تاپیک تو همین نی نی سایت این راه رو گفته بود جواب میده حتمامنم امتحان کردم جواب دادنصف لی ...

اینا رو باهم بخورم روزی یکبار؟

خواهز خدا خیرت بده بخدا جواب بده روزی صددفعه دعات میکنم

قبلا تو یه تاپیک تو همین نی نی سایت این راه رو گفته بود جواب میده حتمامنم امتحان کردم جواب دادنصف لی ...

یه نسخه کامل از گیاهیا بهم دادن دارم میخورم ولی فقط گر گرفتم ، عصبی م ،کلافه