2777
2789
عنوان

خانما اکوی قلب جنین چطوری انجام میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 42 پست
منم غربالگری نرفتم فقط سونوگرافی هاشو دادم سالم بودن.یکی سیزده هفتگی یکی بیست هفتگی

خدا رو شکر عزیزم 

سالم باشه نی نی

اگر حاجت یا مشکلی دارین بگین اگر لایق باشم براتون از ته دل صلوات می فرستم و دعا می کنم ..التماس دعا .. بیا کز غیر تو بیزارم یابن الحسن 🤲🏻❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سزارین خوب بود یا سخت گذشت

هم طبیعی داشتم هم سزارین 

طبیعی برام بهتر بود راحت تر بودم 

سزارینم خوب بود سختی داره دیگه بالاخره 

اما بعد سزارین کمر درد و گردن درد اومد سراغم قبل اون نداشتم 

این یکی هم سزارینه

اگر حاجت یا مشکلی دارین بگین اگر لایق باشم براتون از ته دل صلوات می فرستم و دعا می کنم ..التماس دعا .. بیا کز غیر تو بیزارم یابن الحسن 🤲🏻❤
هم طبیعی داشتم هم سزارین طبیعی برام بهتر بود راحت تر بودم سزارینم خوب بود سختی داره دیگه بالاخره اما ...

ینی بچه سومتون هست الان؟اره منم طبیعی بودم همه چیزش خوبه فقط اون بخیه لامصب نمیزاره راحت دسشویی بری   

ینی بچه سومتون هست الان؟اره منم طبیعی بودم همه چیزش خوبه فقط اون بخیه لامصب نمیزاره راحت دسشویی بری

آره درسته ولی مراقبت های زیادی مثل سزارین نداره 

[QUOTE=347770629]آره درسته ولی مراقبت های زیادی مثل سزارین نداره [/QUOسزارین میگن اون فشاری که ماما ...

خیلی سخته واقعا 

خیلی

خدا قوت بده مادر.انشالله بچتو بزودی در آغوش میگیری این روزا هم میگذره.چند وقت دیگه میای تاپیک میزنی ...

ان شالله عزیزم فعلا که از استرس فقط رو حرکاتش دقیق شدم 

ان شالله نی نی شمام سالم باشه و صالح