2777
2789
عنوان

کی تازگیا فرش خریده بیاد کمک

112 بازدید | 15 پست

من پارسال فرش ماشینی خریدم از لحظه ی تحویل دورنگ بود یعنی یک رنگ یک نقش بود اما یکی از اون یکی یه مقدار کمرنگ تر بود اصلا قابل شناسایی نبود سخت میشد تشخیص داد به همسرم گفتم ببر بده فروشنده بعد فرشو چرخوندم رنگش یکی شد حالا بعد یک سال فرشو شستم همون فرش کمرنگه سه درجه رنگش کم شده انگار لباس بوده شستی رنگش رفته الان کاملا فرشام متفاوت شدن یعنی کورهم میتونه تشخیص بده که فرق دارن  به فروشنده گفتم گفت چون فرشا تو دستگاه بافته میشن یکی پشت بافته میشه یکی هم روی دستگاه اونی که پشت دستگاهه کم رنگ میشه یه اسپری هم داد گفت بزن رنگا برمیگرده اما دروغ بود رنگا برنگشت فرشارو هم تحویل نگرفت عوض کنه  کسی تحربه داره  فرشام خیییلی زیباس اما دو رنگه انگار روی یکی از فرشا وایتکس ریختی رنگش پریده خدا لعنتشون کنه سرمردم کلاه میزارن من کلی  وسیله برای خونم خریدم اما از تنها چیزیکه حرص خوردم فرشام بود 

ما هم فرش روشن گرفتیم همینجوری بود

البته بعد فهمیدیم موقعیت فرش به خاطر نور خیلی تو نشون دادم رنگش تاثیر میذاره

در کل حساس نباش کسی دقت نمیکنه

روزها با زن آفرودیت درونم میجنگم شبها از جنگ خسته او را در آغوش میکشم🍂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما هم فرش روشن گرفتیم همینجوری بودالبته بعد فهمیدیم موقعیت فرش به خاطر نور خیلی تو نشون دادم رنگش تا ...

منم فرشمو جابجا میکنم رنگش تغییر میکنه اما اون یه دونه کلا رنگش پریده خصوصا بعد شستشو خییلی فرش قشنگی بود ناراحتم کرده 

ماهم فرشامون قهوه ای هست یکی کمرنگ تر از دوتای دیگس اگر خیلی اذیتی رو فرشی بنداز

از همون روفرشی بدم میاد فرشایی که خریدم واقعا از قشنگی حرف نداره فقط یه دونش رنگ رو نداره که بنظرم  کلک فروشنده بوده پول تمام کمال گرفته فش ناقص داده 

بیخیال بخاطر لوازم مادی خودت رو ناراحت نکن فوقش چند سال دیگه عوضش کن و حواست رو جمع کن برا فرش جدید

بله حرفتون درسته   خود فروشندده هم همینو میگفت اما دیگه از اون کلا ه بردار نمیخرم 

از همون روفرشی بدم میاد فرشایی که خریدم واقعا از قشنگی حرف نداره فقط یه دونش رنگ رو نداره که بنظرم ...

انقد معلومه؟ اون فرش ک رنگ و رو نداره رو بنداز قسمتی از خونه ک نور کمتری داره کمتر معلوم بشه زیادم‌حساس نشو انشاالله چند سال دیگه عوض میکنی دقت میکنی اینطور نشه ما چندساله داریم اون فرشی ک یه درجه کمرنگ تر بود تغییر رنگ نداده 

انقد معلومه؟ اون فرش ک رنگ و رو نداره رو بنداز قسمتی از خونه ک نور کمتری داره کمتر معلوم بشه زیادم‌ح ...

آه دیگه دقیقا منم مشکلم بعد شستشو به وجود اومد قبلا میدونستم دورنگه اما اصلا قابل شناسایی نبود اما الان انگار رنگ به رو نداره دقیقا هم بعد شستشو مثل لباس که رنگش میره اینم رنگش رفت