این جور زنا اصن مسجد و پوشش و آخوند رو قبول ندارن خیلی ام اعتماد بنفسشون بالاست از مذهب فقط صیغه رو ...
ی چ بگم
اتفاقا انقد دیدم و میشناسم ک حجاب میکنن شوهر هم دارن باز با مردا هستن و....
فقط افتخارشون عینه ک ما چادری هستیم و خوبیم و میریم مسجد
اونا ک مانتویی ان خرابن ن ما .ما میریم مسجد
|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگریبهترین اتفاق زندگیمA🔗... درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
بنظرم صیغه ای ها اولش مهریه رو میگیرن بعد عقد میکنن
ن ی مورد هست ازم پرسیدن
گفتن ۶ ماهه بوده صیغه نامشون حالا تموم شده
میتونه معرشو بگیرع یا ن
صد برابر مهریش تیغ زدع ها اما بازم
|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگریبهترین اتفاق زندگیمA🔗... درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
ی چ بگماتفاقا انقد دیدم و میشناسم ک حجاب میکنن شوهر هم دارن باز با مردا هستن و....فقط افتخارشون عینه ...
من توی فامیل تا الان ۳ تا دارن طلاق میگیرن بخاطر همین زن های صیغه ای والا هر ۳ نفرشون از ظاهر اون خانما تعریف کردن چادری نبودن .شاید اونایی که دیدیدن چادری نبودن و فقط برای اینکه لو نرن سرشون کردن
من توی فامیل تا الان ۳ تا دارن طلاق میگیرن بخاطر همین زن های صیغه ای والا هر ۳ نفرشون از ظاهر اون خا ...
اینا ک گفتم صیغه نمیشن شوعر دارن بچه دارن
با بقیع هم هستن
همش هم از خدا و مسجدو از حجاب میگن