2777
2789
این جور زنا اصن مسجد و پوشش و آخوند رو قبول ندارن خیلی ام اعتماد بنفسشون بالاست از مذهب فقط صیغه رو ...

ی چ بگم

اتفاقا انقد دیدم و میشناسم ک حجاب میکنن شوهر هم دارن باز با مردا هستن و....

فقط افتخارشون عینه ک ما چادری هستیم و خوبیم و میریم مسجد 

اونا ک مانتویی ان خرابن ن ما .ما میریم مسجد 

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه بابا اصلا کسی دیگه به صیغه اعتقاد ندارهمن همش می بینم همینجوری میرن میخوابن باهمهصیغه کجا بوپ

صیغه میشن که مرد رو به خودشون وابسته کنن بعد چند سال درگیرشدن کنن و بعددددددد بگن من‌زنتم باید منو بگیری!!!!

خیلی دیدم‌پسر مجرد زن با دوتا بچه‌گرفته در صورتی که دختر خوب بهش معرفی شده چون زن با ترفند صیغه و دوستی اومده و دیگه کنده نشده ترفندش بوده 

بنظرم صیغه ای ها اولش مهریه رو میگیرن بعد عقد میکنن

ن ی مورد هست ازم پرسیدن 

گفتن ۶ ماهه بوده صیغه نامشون حالا تموم شده 

میتونه معرشو بگیرع یا ن

صد برابر مهریش تیغ زدع ها اما بازم

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
صیغه میشن که مرد رو به خودشون وابسته کنن بعد چند سال درگیرشدن کنن و بعددددددد بگن من‌زنتم باید منو ب ...

خب اون برای زنیه که دنبال زندگی دائمه

نه این هرزه هایی که هر روز فقط کاسبی میکنن از بدنشون

لایکم نکن لطفا🙏
واقعیتش نمیدونم

اها مرسی🌹

ی چ بگماتفاقا انقد دیدم و میشناسم ک حجاب میکنن شوهر هم دارن باز با مردا هستن و....فقط افتخارشون عینه ...

من توی فامیل تا الان ۳ تا دارن طلاق میگیرن بخاطر همین زن های صیغه ای والا هر ۳ نفرشون از ظاهر اون خانما تعریف کردن چادری نبودن .شاید اونایی که دیدیدن چادری نبودن و فقط برای اینکه لو نرن سرشون کردن

صیغه میشن که مرد رو به خودشون وابسته کنن بعد چند سال درگیرشدن کنن و بعددددددد بگن من‌زنتم باید منو ب ...

وای دقیقا🫤همین موردی ک میگم زنه ۳تا بچ دارع مخ پسر مجردو زد صیغه ۶ ماهه هی تمدید

اصن موندن خانوادش چکارکنن زنه ول کنه برع

من توی فامیل تا الان ۳ تا دارن طلاق میگیرن بخاطر همین زن های صیغه ای والا هر ۳ نفرشون از ظاهر اون خا ...

اینا ک گفتم صیغه نمیشن شوعر دارن بچه دارن

با بقیع هم هستن 

همش هم از خدا و مسجدو از حجاب میگن