2777
2789
وای دقیقا🫤همین موردی ک میگم زنه ۳تا بچ دارع مخ پسر مجردو زد صیغه ۶ ماهه هی تمدیداصن موندن خانوادش چ ...

دیگه اون زن ول نمیکنه برادر خودم گیر یکی افتاده دوتا بچه داره موهامون سفید شده😔 آخه بدبختی با ترفند دوستی میان بعد میبینن پسر خوبه ولش نمیکنن میگن باید مارو بگیری

معلوم نیست چجوری و کجا سوار ماشین برادر من شده

وای دقیقا🫤همین موردی ک میگم زنه ۳تا بچ دارع مخ پسر مجردو زد صیغه ۶ ماهه هی تمدیداصن موندن خانوادش چ ...

دیگه اون زن ول نمیکنه برادر خودم گیر یکی افتاده دوتا بچه داره موهامون سفید شده😔 آخه بدبختی با ترفند دوستی میان بعد میبینن پسر خوبه ولش نمیکنن میگن باید مارو بگیری

معلوم نیست چجوری و کجا سوار ماشین برادر من شده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیگه اون زن ول نمیکنه برادر خودم گیر یکی افتاده دوتا بچه داره موهامون سفید شده😔 آخه بدبختی با ترفند ...

اینم همینطور الان ی هفته هست کلا ول کردع رفته امیدواریم ک برنگردع چون وقت صیغه ش هم تموم شده 

همه چیو بهم زده ت خانپاده همرو ب جون هم انداخته و تا تونسته تیغ زدع

خب چرا داداشت ول نمیکنه؟حیف این مدل پسرا اخه جونیشون میزارن پای  بچه های مردم

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
اینم همینطور الان ی هفته هست کلا ول کردع رفته امیدواریم ک برنگردع چون وقت صیغه ش هم تموم شده همه چیو ...

تو نمیدونی برادر من چیه و چه مدلیه تمام دخترای فامیل و همسایه دنبالشن حتی مادرشون زبونی کردن بگو برادرت بیلد ما دختر داریم

خوب همین سادگیش اوت زنه هفت خط بلده چطور رفتار کنه برادر من فک کنه خیلی اون خاصه

هر چی ام بهش میگم زیر بار نمیره میگه با کسی نیستم .اون خانم دعانویس داره گلم

تو نمیدونی برادر من چیه و چه مدلیه تمام دخترای فامیل و همسایه دنبالشن حتی مادرشون زبونی کردن بگو برا ...

با دعا کاراشونو میگنن این مدل زنا

دقیقا

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
اینم همینطور الان ی هفته هست کلا ول کردع رفته امیدواریم ک برنگردع چون وقت صیغه ش هم تموم شده همه چیو ...

تو نمیدونی برادر من چیه و چه مدلیه تمام دخترای فامیل و همسایه دنبالشن حتی مادرشون زبونی کردن بگو برادرت بیلد ما دختر داریم

خوب همین سادگیش اوت زنه هفت خط بلده چطور رفتار کنه برادر من فک کنه خیلی اون خاصه

هر چی ام بهش میگم زیر بار نمیره میگه با کسی نیستم .اون خانم دعانویس داره گلم

زندگی من و مامانمم یکی از همینا بهم ریخت اتفاقا خیلی هم به مسجد رفت و آمد داشت.

البته نه اینکه هرکی بره مسجد مشکل داره ها نه

این زنه آشغال بود.

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40