2777
2789
عنوان

عاشقان خدا دورهمی نماز خونا‌ شروع نماز و نماز اول وقت❤️☺️✋

| مشاهده متن کامل بحث + 14955 بازدید | 1957 پست

به نام خالق مهربانمون 

سلام خواهرا  خوش آمدید🕊️

یادآوری تاپیک نماز ✉️📞

صفحه 14 تاپیک نمونه جدول هفتگی که کاربران ارسال کردند ✨️🌸

خواهرا ما هر جمعه ،  نام کاربرانی  که قبلا نام کاربری شون 

در تاپیک تگ شده 

رو برای یادآوری نماز ، 

دوباره تگ میکنیم از هفته بعد هم ان شاءالله مطالب جدیدی درباره نماز ارسال خواهد شد 

اگر دوست داشتید بگید تا هر هفته روز جمعه  نام تون تگ کنیم 

@انارمهربون    

@ننه_قربون    

@لیلا_امیری1401    

@alaae    

@yasamanbanooooooooo    

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نام خالق مهربانمون 

سلام خواهرا  خوش آمدید🕊️

یادآوری تاپیک نماز ✉️📞

در تاپیک تگ شده 

رو برای یادآوری نماز ، 

دوباره تگ میکنیم از هفته بعد هم ان شاءالله مطالب جدیدی درباره نماز ارسال خواهد شد 

@یه_دختر_کنکوری    

@دکتر_سیراب_شیردون    

@fereeshtehh    

@همسر78    

@szt82    

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)

به نام خالق مهربانمون 

سلام خواهرا  خوش آمدید🕊️

یادآوری تاپیک نماز ✉️📞

در تاپیک تگ شده 

رو برای یادآوری نماز ، 

@yekkarbar    

@دختر_خوب    

@ارمیناز    

@naz67    

@زینبزینبی     

به نام خالق مهربانمون سلام خواهرا خوش آمدید🕊️یادآوری تاپیک نماز ✉️📞صفحه 14 تاپیک نمونه جدول هفتگی ...

سلام بله عزیزم حتما خوشحال میشم لطف کردی گلم    

مشاور انسانیا هستم🥰 دورقمی هستم😍اکانت دست دونفرِ

سلام خواهرا 

تاپیکم رو لایک کرده بودید 

بفرمایید تاپیک نماز

اگر دوست داشتید متن تاپیک و مطالبی که ارسال کردند  رو مطالعه کنید 

صفحه 14 تاپیک ،  کاربر ها نمونه جدول هفتگی ارسال کردند

اگر دوست داشتید که هفته بعد برای یادآوری نام کاربریتون دوباره تگ بشه لطفا بگید 

@_نیلگون_  

@سرداردلها2    

@nikavamakan    

سلام خواهرا تاپیکم رو لایک کرده بودید بفرمایید تاپیک نمازاگر دوست داشتید متن تاپیک و مطالبی که ارسال ...

سلام بله بله منم تک نکید . رفتم همین الان بخونم

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 
سلام بله بله منم تک نکید . رفتم همین الان بخونم

کنید .

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 
نماز که خداروشکر همیشه میخوندم و میخونمبرا ترک گناه اومدم

خداروشکر✨️

خواهرم عالیه که همیشه نماز  میخونید 😍🌸

دعای امام زمان علیه‌السلام بدرقه مسیر زندگیتون 

سه‌شنبه:صبح 💚ظهر 💚شب 💚چهارشنبه:صبح 💚ظهر 💚شب 💚پنجشنبه:صبح 💚ظهر 💚شب 💚جمعه:صبح 💚ظهر 💚شب 💚

سلام بزرگوار

خوش آمدید 🌷

براتون صلوات فرستادم

الحمدالله برای این توفیق ✋

خداوند به بهترین سرمنزل مقصود 

راهنمایی کنه شما رو‌

مسیر قدم گزاشتن در نور به شما مبارک 🌞

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
سلاماین هم جدول من ان شاالله روزی برسه خدا توفیق بده کامل بخونم

,دل آرام جان الان که تو مسیر بندگی قدم گزاشتی 

خود خدا کمک می‌کنه که ثابت قدم بمونی 

و دستت قدم به قدم میگیره و به سمت نور راهنماییت می‌کنه ..

عاقبت بخیر بشید عزیز دلم.🤲

التماس دعا .

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
2810