2777
2789
عنوان

عاشقان خدا دورهمی نماز خونا‌ شروع نماز و نماز اول وقت❤️☺️✋

| مشاهده متن کامل بحث + 14815 بازدید | 1942 پست
وتی نه من نمی‌دونستم باید درست کنم چجوریه

صفحه اول تاپیک رو بخونین 💞

توضیحات دادیم🙏❤️

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
سلام عزیزان ..وقت تون بخیر✋لطفأ اگر جدول نماز تهیه کردید و جلو نمازتون تیک زدید بفرستید اینجا ..@سای ...

من اصلا شروع نکردم منتظرم شما ی تلنگری ی مطلبی ی چیزی یا گروهی منو صدا بزنید😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم من به غیر از ایام زنانه سعی کردم بخونم بغیر نماز صبح ها

سلام قشنگم 💞😀

خوبی

خیلی عالیه💪

فقط سعی کن قضای نماز صبح هارو ظهر یا شب بخونی 😍❤️

من خودم متاسفانه کلی نماز صبح نخونده دارم

یه عکس نوشته دیدم که نوشته شده بود میشه برای قضا نماز فقط واجبات نماز رو بجا آورد

مثلا قنوت مستحب هست. نخوندنش نماز رو باطل نمیکنه

میشه برای نماز قضا ها اینجوری پیش بریم تا راحت تر باشه

و خسته نشیم 😃

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
من اصلا شروع نکردم منتظرم شما ی تلنگری ی مطلبی ی چیزی یا گروهی منو صدا بزنید😂

سلام قشنگم 🤗💞

همین تاپیک گپ  و دور همی نماز هست دیگه 😅

دیگه چی میخوای 😁✌️

چه تلنگری بالا تر از اینکه خدا ما رو آفریده و اینقدر بهمون نعمت داده که حتی نمیتونیم بشماریم و شکرش رو بجا بیاریم 🥺🤲❤️

از ما خواسته بخاطر خودمون نماز بخونیم. 

یه بسم الله الرحمن الرحیم بگو 

صفحه اول رو بخون کلی حرفای قشنگ زده شده حتما بخونش 

ان شاء الله برات تلنگر باشه ✨✨

شروع کن 

جدول هفتگی نماز رو هم بکش📝 «صفحه اول تاپیک ✔️» 

ان شاء الله هر هفته؛ بهتر از هفته قبل باشیم. 

حتما در ادامه مطلب و تلنگر هم گذاشته میشه. 

ممنون از ایده ای که دادین 🤗😃

قراره دست همدیگرو بگیریم و با هم بلند شیم 🙌✌️🤝💞✨

2805
سلام قشنگم 🤗💞همین تاپیک گپ و دور همی نماز هست دیگه 😅دیگه چی میخوای 😁✌️چه تلنگری بالا تر از اینک ...

اصلا این تاپیک و ندیده بود نمیدونم جدول نماز یعنی چی ولی خب پریودم هستم فردا باید غسل کنم،بازم ازتون ممنون مطلب هایهمین تاپیک میخونم انگیزه هست 

اصلا این تاپیک و ندیده بود نمیدونم جدول نماز یعنی چی ولی خب پریودم هستم فردا باید غسل کنم،بازم ازتون ...

نمیدونم تگت کرده بودم اینجا یا نه 

جدول نماز هم صفحه اول هست توضیح هم نوشته شده براش 

برای اینکه خودمون موظف کنیم نماز هامون رو بخونیم 

ان شاء راه که افتادیم دیگه لازم نیست. 

ان شاء الله🤲

در ادامه باز هم مطلب گذاشته میشه تا انرژی مون حفظ بشه😍

سوالی داشتین درخدمتیم 🙂💙

سلام من اون هفته عادت ماهانه بودم نماز نمیتونستم بخونم. این هفته دارم جدول میکشم . جمعه میفرستم

سلام قشنگم 🙉💞😍

انگار همگی تایم پریودی مون افتاده با هم 

یا پریودیم 

یا دیگه اخراشه 🤭🤭🤭

ان شاء الله 😃🤲

جدول هم بکشیم تا انگیزه باشه 😇

سلام

بفرمایید تاپیک اصلی نماز 🌸🌱

لطفا صفحه اول مطالعه کنید 

نمی دونم نام تون  در این تاپیک تگ شده یا نه ....

@yekkarbar    

@جهانداران‍ 

@mahbano1994    

@آیه_و_آیماه    

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)
سلامبفرمایید تاپیک اصلی نماز 🌸🌱لطفا صفحه اول مطالعه کنید نمی دونم نام تون در این تاپیک تگ شده یا ...

@جهانداران    

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)
سلام قشنگم 🙉💞😍انگار همگی تایم پریودی مون افتاده با هم یا پریودیم یا دیگه اخراشه 🤭🤭🤭ان شاء الله ...

واقعا؟ 😂🤣😂🤣

حالا من هفته ی از قبل پری دست و پا شکسته شروع کرده بودم به نماز خوندن به خاطر همین تو این چالش شرکت کردم که دیگه منظم بشه نماز خوندنم. 

💕 یک عمر دنبال رفیق گشتم ,

اما هیچ ...

تا اینکه در 

« جوشن کبیر »

پیدایش کردم...

" یا رفیقَ مَن لا رفیقَ لَه "

و اینجا بود که تازه فهمیدم . . . 

یه رفیق وهمراه همیشگی دارم ; ...

" اسمش خداست" 

وهر روز سه نوبت  باهاش حرف میزنم🌟

تموم این عالم و اجزائش به دور شما می گردند چون وجودِ شما نور خداست...برای خداوند نور

وتشکر (ازمنبع سرشت ازلی و برگشت ابدیم )

رکوع وسجود ونماز میگذارم 🥰

خدایا ....؟.......؟.......!!                                              ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ !                                       خدایا ...…چه دارد آنکه تو را ندارد ؟؟                                                   و چه ندارد آنکه تورادارد.                                         اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺوعجل فرجهم.                                          

🔴 هرگز نمازت را ترک مکن ” ?‍

✍?میلیون ها نفر زیر خاک بزرگترین آرزویشان بازگشت به دنیاست ؛

تا ” سجده ” کنند، فقط یک سجده!🥲

✍?از پاهايی که نمی توانند تو را به ادای نماز ببرند، انتظار نداشته باش که تو را به بهشت ببرند..

قبرها، پر است از جوانانى که

میخواستند در پیری توبه کنند…

شیرین ترین ذکر چیست ❓️

آیت‌الله بهجت قدس‌سره:

معیار اصلی، نماز است. این نماز بالاترین ذکر است، شیرین‌ترین ذکر است، برترین چیز است.حال، برخی به دنبال ذکرهای ویژه‌ای می‌گردند که کسی نشنیده باشد❗️

♥️✨رسول الله صلےالله علیه وآله فرموده اند

?نماز صبح : نور صورت

?ظهر : بركت رزق

?عصر : طاقت بدن

?مغرب : فايده فرزند

?عشاء : آرامش می بخشد.

؟شب :عبادت خالصان

پیامبراکرم (ص) فرمودند:

ای علی! هرگاه وقت نمازت رسید، آماده آن شو وگرنه شیطان تو را سرگرم می‌کند و هرگاه قصد [کار] خیری کردی شتاب کن وگرنه شیطان تو را 

از آن باز می‌دارد.

بحارالأنوار، ج 7، ص 29

خدایا ....؟.......؟.......!!                                              ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ !                                       خدایا ...…چه دارد آنکه تو را ندارد ؟؟                                                   و چه ندارد آنکه تورادارد.                                         اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺوعجل فرجهم.                                          
واقعا؟ 😂🤣😂🤣حالا من هفته ی از قبل پری دست و پا شکسته شروع کرده بودم به نماز خوندن به خاطر همین تو ...

ان شاء الله 💙😚

2810