2777
2789
عنوان

عاشقان خدا دورهمی نماز خونا‌ شروع نماز و نماز اول وقت❤️☺️✋

| مشاهده متن کامل بحث + 32496 بازدید | 4684 پست
﷽🦋در بیست سالگی برای خواسته‌ای که از خداوند داری، وضو می‌گیری و دعا می‌کنی.آنقدر مصمم هستی که به سج ...

🍃بِسْـمِ ٱللهِ ٱلْرَّحْمٰـنِ الْرَّحیـمْ🍃

"هر گاه دلت پر شد از غم و غصه ها ؛

خم شو و به خاک بیفت ؛

" این نسخه‌ای است که خداوند برای

پیامبرش پیچیده است :

🌟ما قطعا می‌دانیم و اطلاع داریم، دلت می‌گیرد،

به خاطر حرف‌هایی که می‌زنند."

"سر به سجده بگذار و خدا را تسبیح کن"🌟" 

سوره حجر۹۸ "

🌸سلام دوستان عزیزم💓

🌱رسیدیم به قرار هفتگیمون 🌱

🌸از پیامی که ریپلای کردم «290»

لطفا مطالعه کنید و برای دیدن مطالب قبل روی هشتک ها ضربه بزنید

🌿لطفا در قنوت نماز ها دعا برای اقا صاحـ❤️ـب‌الزمان فراموشمون نشه🙌❤️

@yasna_mhmdi تگ نشه @مانا2022‍  @khanooooomiam     @چشم_عسسلی     @_گربه_سیاه    

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      
بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

🍃بِسْـمِ ٱللهِ ٱلْرَّحْمٰـنِ الْرَّحیـمْ🍃"هر گاه دلت پر شد از غم و غصه ها ؛خم شو و به خاک بیفت ؛" ...

ممنون گلم

.خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد

بیشتر ببینید
بِسْـمِ ٱللهِ ٱلْرَّحْمٰـنِ الْرَّحیـمْ🍃"هر گاه دلت پر شد از غم و غصه ها ؛خم شو و به خاک بیفت ؛" ای ...

این هفته حالم به شدت بد بود 

غم رو دلم سنگینی میکرد 

غمایی که طولانی شدن و حالمو آشفته کردن یه روز که از هروقت دیگه ای حالم خراب تر بود ، پناه بردم به نماز گفتم حتما خدا میخواست منو بیاره سمت خودش

برای دلم دعا کنید

حَسبی الله💫🍃
این هفته حالم به شدت بد بود غم رو دلم سنگینی میکرد غمایی که طولانی شدن و حالمو آشفته کردن یه روز که ...

ان شالله‌ که حال دلت زودتر خوب بشه عزیزم..

برای آرامش نماز شب هم عالیه..

برات حمد میخونم

اللهم عجل الولیک الفرج 💚💚                                                           گفتم شبی به مهدی اذن نگاه خواهم                                        گفتا که من هم از تو ترک گناه خواهم                                      
بیشتر ببینید
🍃بِسْـمِ ٱللهِ ٱلْرَّحْمٰـنِ الْرَّحیـمْ🍃"هر گاه دلت پر شد از غم و غصه ها ؛خم شو و به خاک بیفت ؛" ...

سلام عزیزم‌

خدا قوت 🫡

امروز صبح داشتم به خودم میگفتم چرا دیگه منو تگ نمیکنن😅

ک پیامتو دیدم💕

یه جور (تِله پاتی) بود🥰

سپاس از لطفتون

در پناه حق باشید

زندگی مثل سیگار میمونه🚬روشن ک شد""چه بِکِشی// چه نَکِشی //تا تهش میسوزه👍
عزیزم من تگ نکن دیگه من نمازخون شدم خداروشگر😍

الحمدالله 

چشم گلم 

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
بیشتر ببینید
سلام عزیزم‌خدا قوت 🫡امروز صبح داشتم به خودم میگفتم چرا دیگه منو تگ نمیکنن😅ک پیامتو دیدم💕یه جور (ت ...

سلام گلم 

ای جانم 🥰🤗

قربان تو 💋💋💋

عاقبت بخیر بشی

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 
بیشتر ببینید
﷽🔷راز شگفت‌انگیز نماز؛پاکسازی بدن از انرژی‌های منفی با دستورالعمل الهی!🔷علم و دین دست در دست هم؛چر ...

@romi2008    

بفرما عزیزم خوش اومدی..

اینجا هر هفته تگ میشی به همراه کاربرانی که تازه نماز خواندن و شروع کردن ..

این متنی که ریپلای زدم حتما بخون،برای خودم خیلی جذاب بود.

سوالی بود ایشون فعلا بجای استارتر پاسخ میدن  خانمحاجاقا 

بیشتر ببینید

بیشتر ببینید