2777
2789
عنوان

اینم از صبح جمعه ما بجای آغوش یار😂😖

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 32 پست
شوووهر گوووناه داره خبببنه به خشونت علیه آقایی جذاب😂😂😂

ارواح عمش چقدم جذابه ممه هاش از مال من گنده تره😂

هیچم گناه نداره 

ی پنیر چند وقت پیش خریده هیشکی نخورده گذاشتم تاریخش بگذره بهش بدمش😂بگم نوش جان کنه از همون پنکک های قلبیم براش درست کنم،😂

درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ارواح عمش چقدم جذابه ممه هاش از مال من گنده تره😂هیچم گناه نداره ی پنیر چند وقت پیش خریده هیشکی نخور ...

ینی عاشقتمممم,😂😂😂

چی باعث شد انقدر بدت بیاد ازش؟؟

نینی دارین؟؟ 

وااای جوجو هاش گنده ترهههه😂😂😂😂😂

🩷
یهو با خوندن این متن نگاهم به شوهرم افتاد خداروشکر کردم که جامون جداست😂ایشششش اغوش یار چیه پاشم یه ...

منم. چند وقت یبار دارم تصورش میکنم در حالی ک دست و پاشو بستم و دارم ب قطعات مساوی تقسیمش میکنم

ینی عاشقتمممم,😂😂😂چی باعث شد انقدر بدت بیاد ازش؟؟نینی دارین؟؟ وااای جوجو هاش گنده ترهههه😂😂😂😂😂

تنبل شده 

خیلی جدیدا گیر میده میخواد تو هرچی نظر بده منم این روزا بی حوصله

درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....
منم. چند وقت یبار دارم تصورش میکنم در حالی ک دست و پاشو بستم و دارم ب قطعات مساوی تقسیمش میکنم

😂😂😂😂

آغوش یار کجابود،سرصبحی دعوامون شد منم دارم گریه میکنم،خودش تا ساعت نه گرفت خابید منم خابیدم،دیوونه شده و بیدار شده گفتم صبحونه تموم شده برو بگیر گف جایی نمیرم،پسرم گریه میکرد صبونه میخام اونم دعوا کرد ساکت شو،از دیشب یکم نون مونده بود اونو دادم به بچه هام پرو پرو میگه اونو من میخاستم بخورم،بعد نشست خورد به بچه ها هر کدوم یه تیکه کوچیک داد،منم الان هیچی نخوردم،

خدایاشکرت  واسه همه نعمت هایی که دادی  خدایا عزیزانم رو خودت حفظشون کن همیشه تنشون سلامت و دلشون شاد ولبشون خندون باشه  عزیزان دلم😊همسرم👑❤ دخترم 👩پسرم🧒🌹🌹❤خداجونم پسر کوچولوم رو به سلامتی به ما برسون الهی آمین،لحظه شماری واسه گرفتن دستای تو دلیم  
تنبل شده خیلی جدیدا گیر میده میخواد تو هرچی نظر بده منم این روزا بی حوصله

خب اگه تنبل شده ازش بعنوان تخت خواب استفاده کن برو بغلش لالا😂😂😂 بهشم بگو انقدر بوسم کن تا لالا کنم. وااایی فکر کنم شوهر من دیوونه بشه از دستم انقدر لوس کنم😂💔

🩷
خب اگه تنبل شده ازش بعنوان تخت خواب استفاده کن برو بغلش لالا😂😂😂 بهشم بگو انقدر بوسم کن تا لالا کن ...

من اصلا قیافش میبینم دلم نمیخواد بار بعد نگاش کنم  چی میگی خاهر😂

خودش خابید بعد به من میگه چرا تو صبح زود بیدار نمیشی؟منم میخابونی؟مگه بچه هست من بخابونمش،فقط یدونه تخم مرغ هست میگه تو اونو بخور میدونه هم من از تخم مرغ بدم میاد نمی‌خورم مخصوصا تو گرما

خدایاشکرت  واسه همه نعمت هایی که دادی  خدایا عزیزانم رو خودت حفظشون کن همیشه تنشون سلامت و دلشون شاد ولبشون خندون باشه  عزیزان دلم😊همسرم👑❤ دخترم 👩پسرم🧒🌹🌹❤خداجونم پسر کوچولوم رو به سلامتی به ما برسون الهی آمین،لحظه شماری واسه گرفتن دستای تو دلیم  
2810