2777
2789
عنوان

شبا نزدیک صبح همش فکر تنهایی بهم فشار میاره

| مشاهده متن کامل بحث + 1235 بازدید | 77 پست
بابا برو یجا خفن ک ادماشم خفن باشن ی کافه بالاشهرمرکز خریدای خوبانجمنای خودمثلن کوهنوردی صخره نوردی ...

اونجا بدتره پسره صدتا دختر دنبالشه معلومه که زیر بار نمیره

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان مشکلت فقط نداشتنه شوهره .شوهرکردی هزارویک مشکل داری.مداخله خواهرشوهر.مادرشوهرحسادت جاری.جنگ ودع ...

مجردی هم مشکلات خودشو داره نگاههای هیز همسایه های بد .اذیت و ازارشون وقتی میبینن کسی پشتت نیست و بی محلی می کنی بهشون و.....

اینایی که میبینی اول جوونی ازدواج میکنن تفصیر خانواده هاشونه که انقدر  عزت نفس دخترشونو پایین اوردن که وقتی 20 ساله شد سریعا ازدواج  میکنه چون فکر میکنه جاش خونه پدرش نیست. چند صباح دیگه حسرت میخوره دخترای مردمو میبینه دارن عشق و حال و مسافذت میکنن ولی این پابند یه زندگیه. تو سن 30 سالگی شبیه زنای 7 شکم زاییده میشن. تو انقد ساده ای؟

خودتو از بین این کوته فکرا بیرون بکش برو پارتا ادم ببین . نزار فکر بسته این آدما تو رو از ارزوهات و از بلند پروازی هات دور کنه

مجردی هم مشکلات خودشو داره نگاههای هیز همسایه های بد .اذیت و ازارشون وقتی میبینن کسی پشتت نیست و بی ...

ببخشید مگه پدرش نیست که بی پناه باشه. یاز دختر مجردو چون مجرده به خودشون اجازه نمیدن دس بهش بزنن 

مجردی هم مشکلات خودشو داره نگاههای هیز همسایه های بد .اذیت و ازارشون وقتی میبینن کسی پشتت نیست و بی ...

مگه یک زن نیاز داره کسی پشتش باشه؟؟؟؟؟

چرا جوری حرف میزنین انگار زن جنس دومه؟

مگه یک زن نیاز داره کسی پشتش باشه؟؟؟؟؟چرا جوری حرف میزنین انگار زن جنس دومه؟

جنس دوم نیست ولی ما توی جامعه بی فرهنگی زندگی می کنیم همیشه زنهای همسایه فکر می کنن چون مجردی پس رقیبی و پشتت کلی حرف بد در میارن مردای کثافتشون هم که نگو ....امان از این جماعت هرزه

مگه یک زن نیاز داره کسی پشتش باشه؟؟؟؟؟چرا جوری حرف میزنین انگار زن جنس دومه؟

زن جنس دوم نیست

زن یه انسانه 

و انسان موجود اجتماعیه 

درسته خانواده خوب مهمه داشتن دوست همجنس مهمه ولی هیچوقت جای همدم و شریک ثابت رو نمیتونن پر کنن

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم
جنس دوم نیست ولی ما توی جامعه بی فرهنگی زندگی می کنیم همیشه زنهای همسایه فکر می کنن چون مجردی پس رقی ...

درسته حرفت ولی مادامی ک ما پروبال بدین ب این حرفا و پیروی کنیم تغییر نمیکنیم کسی ک حرف اشتباهو قبول میکنه محکومه ب تکرار و تکرار همون اشتباه