خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خونریزیم و دردش میث پریودیم بود...و سنو داخلیم دادم کامل تخلیه شده بود و گف رحمت فعلا مشکلی ندارع..دکترهم بهم قرص الدی و مفنامیک اسید برا یه ماه داد و گف بعد پریود شدن دوباره سنو داخلی بده و جوابشو بیار
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
من خیلی دوس دارم بعد از اینکه پریود شدم اقدام کنم دوباره...چون قرص داده بهم وگرن خیلی دوس دارم
دوست عزیز دکتر بمن گفت بعد از اولین پریودی اگر از نظر جسمی و ذهنی خودت احساس میکنی میتونی اقدام کن بدنت رو این مدت تقویت کن ذهنت رو هم اروم بکن و اقدام کن