2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چراارائهدلشو نشکون

ترحیخ میدم تو‌این سن کارایی که ممکنه در اینده بخاطرسون پشیمون بشمو انجام ندم

البته یار گف منتظرت میمون ولی من بازم‌کفتم‌ برو ای یار من اهل این بچه سال بازیا نیستم😂

ENFP👀💕
مثل برق و باد میگذره من عمل واژینو پلاستی و لابیا پلاستی انجام دادم میگفتم مگه تموم میشه ولی شد

دوره نقاهتش طولانی بود؟

من سه هفته باید دولا راه برم

تو پوزیشن خاصی بخوابم

و سه ماه گن خیلی سفت ببندم

دوره نقاهتش طولانی بود؟من سه هفته باید دولا راه برمتو پوزیشن خاصی بخوابمو سه ماه گن خیلی سفت ببندم

واییی نه من دو هفته باید پا باز بخوابی و چهل روز هم لباس زیر نپوشی و دامن بپوشی ولی واقعا سخت بود از نظر روانی

کاشکی منم‌چند سال پیش میتونستم همین فکر و کنم..

ینی میگی‌فکرم‌ درسته؟

بعضی وقتا با خودم‌میگم‌قرار نیست دیگه فردی مثل اون‌تو‌ زندگیم‌پیدا شه و تا ابد قراره برام‌یه حسرت شه‌(چون‌پقیقا فردیه ک‌ همیشه میخاستم)

ENFP👀💕
ینی میگی‌فکرم‌ درسته؟بعضی وقتا با خودم‌میگم‌قرار نیست دیگه فردی مثل اون‌تو‌ زندگیم‌پیدا شه و تا ابد ...

نمیدونم چند سالته 

ببین نمیگم بده بلاخره تجربس 

ولی من ی سری اشتباهات کردم ن کسی بود چون راهنماییم کنه هم سنم کم بود هم به خاطر کبود هایی بود ک داشتم و دارم تو زندگیم 

اگه میبینی خوبه. و میتونی اوکی شی و سنت خوبه 

بد نیست

نمیدونم چند سالته ببین نمیگم بده بلاخره تجربس ولی من ی سری اشتباهات کردم ن کسی بود چون راهنماییم کنه ...

سنم پونزده هست و خب تا همین الانم ضربه هایی خوردن بخاطر دوری ازش ک فکر میکردم اگه باهاش وارد رابطه میشدم این ماراحتیا کمتر بپدن ولی بازم‌حس‌میکنم این سن کمه‌برای وارد رابطه شدن 

ENFP👀💕
سنم پونزده هست و خب تا همین الانم ضربه هایی خوردن بخاطر دوری ازش ک فکر میکردم اگه باهاش وارد رابطه م ...

منم ۱۷ سالمه همش ب سن نیست تجربه ها خیلی وقتا بیشتر از سنه

ببین خودت فک کن ببین بودن باهاش چ پوئن مثبت برات چی منفی دوری از همینطور چه ویژگی مثبت و منفی داره

خودت ب نتیجه برس