2777
2789

بستگی داره

یکی به خاطر حسادت

یکی بخاطر شرایط جامعه

یکی به خاطر خونه و زندگی

یکی دوست ندارم با مردای دیگه معاشرت داشته باشه 

و...

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای

نه اینکه میخان ینفر باشه که بهشون اعتماد کنه حس گربه ایی که به ی سایه بون پناه برده ی همچین چیزی ایناهم همینن نمیخان برن سر کار که حس کنن قراره همیشه برا خودشون باشه 🦭🦭

اونی که باید باشه ،خودش پیداش میشه ،جوری که فکرش هم نمیکنی... مطمعن باش 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرد مریض و بیمار، از زن مستقل میترسه. زن وابسته دوست داره چون بهتر میتونه کنترلش کنه

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 

خانوم ندارم ولی اگر بخوام از دید متاهلی بگم من شغل های دولتی رو دوست ندارم این که همه ی سال و تایم های منظمی درگیر کار باشه این که آقا بالا سر داشته باشه 

این چیزها رو خوشم نمیاد و کنار نمیام ولی خب اگر کسب کار خودش رو داشته باشه مشکلی با شاغل بودنش ندارم 

هر چند که در کل خوشم نمیاد ولی اگر خودش دوست داشته باشه حمایتش میکنم

کاربر آقا...عقده هاتون رو سر کاربر های مرد اینجا خالی نکنید با تشکر 

ترس از استقلال همسر از نظر مالی، دوست دارم همسر همیشه بهشون متکی باشه

تعصب و عدم‌ اعتمادکه تو مردهای ایرانی موج میزنه،‌ نشنیدی میگن جامعه خرابه !! 😏 یا مگه از گرسنگی مردیم که تو می‌خواهی بری سرکار؟!

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بستگی دارهیکی به خاطر حسادتیکی بخاطر شرایط جامعهیکی به خاطر خونه و زندگییکی دوست ندارم با مردای دیگه ...

ولی دوست دارید خودتون با خانم های دیگه معاشرت کنید؟ 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

حسینم‌۴۰سالمه

من اوایل زندگی نمی‌خواستم زنم بره سرکار .

چون میدونستم اگه پول درآره .میگه دیگه شوهر می‌خوام چکار .

همینم شد .

خودش وکیل گرفت ازمن طلاقش گرفت .

منی که حتی مهریش هم داده بودم قبل این قضایا

ولی دوست دارید خودتون با خانم های دیگه معاشرت کنید؟

معاشرت با لاس زدن فرق داره

هرچند تجربه نشون داده ۹۸ درصد مردان دنبال دومی هستند😑

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
من که مشکلی ندارم

شما‌ که بگیر‌ نیستی که بخوای بزاری سرکار بره یا نه 😁😁

معاشرت با لاس زدن فرق دارههرچند تجربه نشون داده ۹۸ درصد مردان دنبال دومی هستند😑

من از کلمه لاس‌زدن استفاده کردم‌ یا مغز شما‌ اتومات رو این کلمه تنظیم شده؟ 🤨🤨

هر معاشرتی تو فضای کاری یا جامعه به معنی لاس زدن نیست آقای محترم 

من از کلمه لاس‌زدن استفاده کردم‌ یا مغز شما‌ اتومات رو این کلمه تنظیم شده؟ 🤨🤨هر معاشرتی تو فضای کا ...

من از بعد دید مرد ها رو گفتم حالا شما خواه پند گیر و خواه ملال