2777
2789
عنوان

پرخاشگری در بارداری

30 بازدید | 2 پست

سلام دوستان لطفا راهنمایی کنین 

۷ ماهه باردارم و یه پسر یک ساله دارم مدام عصبیم و زود از کوره در میرم البته خیلی هم گرمایی و صفرایی هستم اینو طب سنتی ها میدونن یعنی چی....پسرمم شیطون و بازیگوشه  و حق هم داره بچه ست و دوسداره بازی کنه ولی واقعا خارج از صبرو تحمل من و خارج از توانایی من با یه شکم قلمبه ست راهنمایی کنین چکار کنم پسرم زیاد دنبالم گریه میکنه خیلی بهم میریزم دعواش میکنم بعد پشیمون میشم تازه نمیدونم بعد از زایمانم چه خاکی باید به سرم بریزم با دوتا بچه کوچیک...  

نی نیت پسره یا دختر؟

به این فکر کن اون بچه خیلی گناه داره، خیلی زود باردار شدی اخه، من دخترم ۵ سالشه الان باردارم خیلی سعی میکنم دخترم کمبود محبت نگیره بخاطر وضعیت من

بزودی پسر قشنگم به زندگیمون وارد میشه😍

خدا خواسته بود ...اره واقعا گناه داره ...بچه دومم پسره .سر پسر اولم خیلی ارامش داشتم ختم قران داشتم دعا و نمازم به راه بود ولی الان شب که میشه میگم خداروشکر یه روز دیگه به خیر گذشت تموم شد ...بعداز زایمانم هم افسردگی گرفتم واقعا روزهای سختی رو پشت سر گذاشتم نمیدونم حکمت خدا چیه در این بارداری و سختی کشیدن ها

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.