2777
2789

خیلی دوست دارم حیونارو حالا میخواد گاو، گوسفند .. ( گوشت نمی‌خورم ) باشه یا سگ یا گربه.... خیلی علاقه دارم خیلی ها یه چیزی میگم یه چیزی می‌شنوید یعنی جون یه حیوان در خطر باشه حاضرم خودم بمیرم ولی اون چیزیش نشه درمورد انسان ها هم همین طوره شاید بیشتر ولی گفتم اینو بدونید چقدر علاقه دارم 

من درمورد عروس هلندی و خب سگ گریه ... یه چند تا حیوان که بیشتر عروس هلندیه خیلی اطلاعات. آرم چون دارم یه ۲۰ تابی که بیشترشو فروختم به اصرار خانواده و کمبود جا شدن ۱۰ تا حالا همسایه هامون همیشه میان از من سوال میپرسن جواب میدم داداشم بهم میگه خیلی کوتاه فکر یر

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

نه کوتاه فکر نیستی فقط دنبال علاقت نرفتی الان هم دیر نیست یه جایی اجاره کن پرنده زینای پرورش بده بفروش خیلی هم خوبه .منم علاقم چیز های دیگه ای بود ولی نشد برم دنبالشون پشیمونم

برای تقویت جوجه های عروس هلندی چی لازم هستش

تغذیه درست و جای مناسب 

تغذیه درست مثل هفته یک یا دو روز بهش تخم مرغ آبپز بدین 

از میوه جات و سبزی غفلت نکنین  مثل سبزی خوردن شیوید..

کاهو بدین ولی کم بدین زیادش خوب نیست مثل عدس ...

جای مناسب هم قفسش کوچیک نباشه هراز گاهی بیارینش بیرون توی اتاق آزادانه بگرده چون ممکنه افسردگی بگیره و افسردگی هم باعث پر کنی و مشکلات دیگ میشه

برای تقویت جوجه های عروس هلندی چی لازم هستش

ذررت هم بدین بهشون هفته یک بار زیاده روی نکنید توی دادن هرچیزی ولی خب تنوع خرج بدین توی غذاهاشون  فقط دونه و تخم کتان نباشه

هویج هم خیلی دوست دارم

ی سوال استاد پدرم یک عروس هلندی داره ماده پاکوتاه و تخم نمی ذاره علت آن چیه

جفت داره؟ لونه هم گذاشتین براشون ؟ جفت گیری کردن؟

ممکنه به خاطر این باشه که نر نطفه ی خوبی نداره و یا نر به سن بلوغ نرسیده